TRAGEDIE la filmarea noului film al lui Martin Scorsese!

Marian Popovici   
în Monden
29/01/2015, 12:14
TRAGEDIE la filmarea noului film al lui Martin Scorsese!

A MURIT! Vestea şocantă a făcut înconjurul Hollywood-ului! Tragedia fără margini s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe platourile de filmare ale filmului „Silence”, regizat de celebrul Martin Scorsese.

ULTIMA ORA!!! ANUNT TERIBIL PENTRU GIGI BECALI!!! ESTE EXECUTAT!!! E FARA PRECEDENT!!!

O persoană a murit şi alte cîteva au fost rănite grav în timp ce efectuau lucrări de mentenanţă la o clădire, în timpul filmărilor. În timp ce se munceau la clădire, un tavan s-a prăbuşit peste muncitori, unul dintre ei murind pe loc, anunţă deadline.com. 

VIDEO INCENDIAR!!! UDREA, LUATA CU DUBA LA DNA!!! GHEORGHE STEFAN NU A MAI REZISTAT!!! A CEDAT SI A SPUS TOT CE STIA IN DOSARUL MICROSOFT!!! VEZI DECLARATIA VIDEO CARE CUTREMURA ROMANIA!!! „MINISTRII AU LUAT MITA!!!”

Filmul „Silence” este o adaptare după romanul cu acelaşi nume a lui Shusako Endo. Din distribuţia filmului fac parte actori celebri precum Liam Neeson, Andrew Garfield şi Adam Driver. Unul dintre purtătorii de cuvînt a confirmat zvonurile presei privind moartea tragică a unui dintre muncitori pe platourile de filmare, asigurînd că protagoniştii noului film, Silence, nu a păţit nimic. 

SOC!!! O PREZENTATOARE TV, IMPLICATA INTR-UN IMENS SCANDAL DE PROSTITUTIE!!! DADEA BANI PESTELUI!!! A AJUNS PE MANA PROCURORILOR!!! 

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

„Astăzi a avut loc un eveniment tragic la unul din studio-urile din Taiwan, unde filmul lui Martin Scorsese era în pre-producţie. Se efectuau lucrări la o clădire care urma să apară în film, cînd un tavan s-a prăbuşit peste muncitori. Din păcate, o persoană a murit şi alţi doi au fost răniţi. Toată lumea e în stare de şoc şi vrem să transmitem condoleanţe familiilor victimelor”, se arată în comunicat.

MEGA BOMBA IN SHOWBIZ!!! O STIRISTA CELEBRA DE LA NOI A DETONAT BOMBA!!! „AM FACUT SEX IN TREI!!!” DEZVALUIRI INCREDIBILE!!! TOTI O CREDEAU O FATA SUPER „CUMINTE”!!!

Martin Scorsese este unul dintre cei mai celebri regizori americani. Este o stea la Hollywood, fiind regizor în peste 6 filme care au cîştigat Oscarul. A colaborat cu actori celebri, fiind regizorul filmului „Lupul de pe Wall Street”, proiect la care a lucrat cu Leonardo Di Caprio. A colaborat cu Robert De Niro, Cate Blanchett, Alec Baldwin sau Jude Law.

VIDEO NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!! 

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×