Video. Tragedie în Rusia! Un avion s-a prăbuşit! Zeci de morţi

Eduard Popa   
in Stiri de ultima ora
11/02/2018, 15:26
Video. Tragedie în Rusia! Un avion s-a prăbuşit! Zeci de morţi

Avionul de tip Antonov-148 avea 71 de persoane la bord şi a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova.  Avionul se îndrepta spre oraşul Orsk, în apropiere de Kazahstan şi a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a părăsit pista. 

Potrivit primelor informaţii din presa rusă, avionul s-a prăbuşit în apropiere de satul Argunovo. Atât pasagerii cât şi membrii echipajului nu au avut nicio şansă su supravieţuiască, susţine agenţia de presă Interfax. 

Tragedia din Rusia cauzată de condiţiile meteo

La bordul avionului erau 71 de persoane, dintre care 65 de pasageri şi şase membri ai echipajului.  Condiţiile meteo din Rusia sunt severe în prezent, iar regiunea în care s-a prăbuşit avionul a fost foarte afectată de o furtună de zăpadă.

„Saratov Airlines” a fost înfiinţată în mai 1994, efectuează transporturi în Rusia şi zboruri charter internaţionale. Flota companiei aeriene include cinci avioane An-148-100, şapte Yak-42 şi două avioane Embraer-190.

 

Ştirea MOMENTULUI

Cântăreaţa Ruby, implicată într-un accident, în Capitală! „Era speriată!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.