O mai ştii pe Crina Abrudan? Nu a mai apărut pe TV de ceva timp şi de Crăciun a trăit o mare dramă!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
27/12/2017, 13:14
O mai ştii pe Crina Abrudan? Nu a mai apărut pe TV de ceva timp şi de Crăciun a trăit o mare dramă! GALERIE FOTO

Crina Abrudan a anunţat în urmă cu scurt timp pe pagina personală de Facebook moartea tatălui ei, actorul Ion Abrudan. Bărbatul a suferit un infarct luni, în prima zi de Crăciun, şi a fost dus cu elicopeterul la Timişoara. Din păcate, Ion Abrudan s-a stins pe masa de operaţie.

Când a aflat vestea morţii tatălui ei, Crina Abrudan s-a întors din vacanţa din Dubai. Vedeta a transmis un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook.

Tragedia s-a abătut de Crăciun asupra familiei Crinei Abrudan!

„Anul acesta de Crăciun am aflat că nu e o vorba goală când se spune că de Sărbători Dumnezeu Îi cheamă la El pe cei mai buni. În această dimineaţă s-a stins din viaţa tatăl meu, Ion Abrudan…
A aşteptat să mai vadă o singură dată răsăritul şi apoi a plecat aşa cum a trăit toată viaţa: discret, în linişte, repede ca să nu deranjeze pe nimeni cu boala lui, parcă jenat de agitaţia ce se va crea după ce oamenii care l-au cunoscut vor afla vestea.

L-am văzut pe Tata murind de câteva ori pe scenă. Parcă a vrut să ne pregătească pentru această Ultimă Scenă însă, dragă Tată, de data asta nu ţi-a ieşit! Te-ai dus atât de repede şi fără niciun efect că nu am mai apucat să-ţi mulţumesc pentru toate comorile pe care le-am descoperit alături de tine, îndrumată de tine, impinsă de la spate uneori de tine.

Nu, cortina nu a căzut pentru tine, Tată, în această dimineaţă! Ai terminat un rol şi te-ai dus, alături de marii tăi prieteni şi colegi, să joci în trupa pe care Dumnezeu a adunat-o în Rai!”, a scris Crina Abrudan. 

Ea a dispărut de ceva timp de la TV şi şi-a ocupat timpul cu treburile casei. Căsătoria cu fostul fotbalist Gabi Popescu a împlinit-o şi mai mult, dar statutul de femeie măritată nu i-a schimbat şi obiceiurile sănătoase. Fosta ştiristă şi-a păstrat trupul tras prin inel, semn că greutatea nu este o … greutate pentru Crina. Cum arată acum? VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×