Tragedia din COLECTIV. Cine era Alex Iancu, a 59-a victimă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/11/2015, 00:00
Tragedia din COLECTIV. Cine era Alex Iancu, a 59-a victimă

Alexandru Mihai Iancu, a 59-a victimă din clubul Colectiv s-a stins sâmbătă, la ”Spitalul Sfântul” Ioan din Capitală, după trei săptămâni de chin. Deşi s-au luptat să-l salveze, medicii au fost rezervaţi de la început cu privire la şansele de supravieţuire ale lui Alex, deoarece acesta avea arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului.

Absolvent de ASE, după ce absolvit liceul cu medie mare, Alexandru Mihai Iancu avea un viitor frumos înainte. Lucra deja şi era pasionat muzica rock. Era chitarist într-o trupă şi era nelipsit de la concertele prietenilor lui de la ”Goodbye to Gravity”. Pe o pagină de socializare, Alex a publicat de-a lungul timplui mai multe fotografii cu solistul Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor ai trupei ”Goodbye to Gravity”, cu Alex Pascu şi Vlad Ţelea, doi dintre cei patru membri ai trupei, care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv.

Dovadă că era nelipsit de la concertele băieţilor stă şi o postare din 29 octombrie, în care tânărul postase coperta de album a trupei, cu menţiunea „Mâine. Goodbye to Gravity. Colectiv. Album nou. Hai!”. Cel poreclit de prieteni ”Johnny Depp” nu avea de unde să ştie că era ultimul concert din viaţa sa.

După ce s-au rugat pentru ca el să trăiască, prietenii lui Alex şi-au luat astăzi adio de la el, publicând mesaje emoţionante pe Facebook: ”Odihnească-se în pace! Am sperat şi m-am rugat până în ultima clipă, dar nenorocirea s-a întamplat! Suntem alaturi de familie! R.I.P.”, ”Te-ai dus printre stele, Johnny Depp al nostru. Mă bucur că te-am cunoscut, om minunat. Condoleanţe familiei”, ”Ai plecat prea devreme de lângă noi. Odihneşte-te în pace. Condoleanţe familiei”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×