Traficanţi de droguri reţinuţi pe Aeroportul Otopeni! Poliţiştii au rămas şocaţi când au văzut unde au ascuns drogurile!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/11/2017, 15:37
Traficanţi de droguri reţinuţi pe Aeroportul Otopeni! Poliţiştii au rămas şocaţi când au văzut unde au ascuns drogurile!

Doi brazilieni care au încercat să intre în ţară după ce înghiţiseră două kilograme de cocaină au fost depistaţi pe Aeroportul Otopeni. Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca, unde au eliminat mai multe caşete cu stupefiante. Traficanţii au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc.

Poliţiştii din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov cercetează două femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, cetăţeni brazilieni, pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Traficanţii de droguri depistaţi pe Aeroportul Băneasa au fost reţinuţi

În Aeroportul Bucureşti-Otopeni, în urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuşi, s-a constatat că doi dintre ei ar deţine în stomac, caşete de aproximativ 3 centimetri cu substanţe stupefiante. Aceştia au fost conduşi la Spitalul Floreasca pentru examinarea medicală şi pentru a se elimina obiectele ce ar conţine droguri.

Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de caşete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de casete ce conţineau 426 grame de cocaină. Din cercetări a reieşit că aceştia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveţia – Bucureşti, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×