Totul s-a aflat! Gest INCREDIBIL făcut de Gigi Becali pentru Valentina Pelinel

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/01/2016, 13:44
Totul s-a aflat! Gest INCREDIBIL făcut de Gigi Becali pentru Valentina Pelinel GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a petrecut Revelionul cu Gigi Becali, nasul lui Cristian Borcea, si familia acestuia. Fostul patron de la Dinamo l-ar fi rugat pe latifundiarul din Pipera sa o primeasca pe Valentina la petrecerea din Poiana.

Tot mai multe detalii picante ies la iveala in cazul amantlacului dintre Cristian Borcea si Valentina Pelinel. Borcea si-ar fi sunat nasul, pe Gigi Becali, sa il roage sa o primeasca pe presupusa lui amanta, pe Valentina, sa petreca noaptea dintre ani impreuna cu Gigi si familia acestuia.

Patronul Stelei nu ar fi fost de acord cu aceast rugaminte, dar Cristi Borcea l-ar fi implorat pe nasul sau. Pentru ca il stie la suferinta, Gigi Becali a acceptat sa ii faca pe plac si i-ar fi primit in cele din urma amanta lui Borcea la hotelul din Poiana.

Blonda si-a postat poze pe o retea de socializare cu oamenii care au fost prezenti la acea petrecere din Poiana, iar Alina ar fi vazut si nu i-ar fi convenit deloc aceasta situatie si s-ar fi suparat foarte tare.

Valentina Pelinel este insarcinata in patru luni

Valentina Pelinel a anuntat de curand ca va deveni mamica unui baietel. De aici a inceput scabdalul, fiindca presupusul tata ar fi Cristian Borcea, care este casatorit cu Alina Vidican, care i-a fost amanta timp de opt ani de zile, pana sa o ia de sotie si sa divorteze de prima sotie, Mihaela Borcea.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×