Totul despre Cristina Bălan, câştigătoare la Vocea României 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/12/2015, 15:41
Totul despre Cristina Bălan, câştigătoare la Vocea României 2015 GALERIE FOTO

Cristina Bălan (34 de ani) este câştigătoarea celui de-al cincea sezon al emisiunii Vocea României 2015, de la Pro TV. Ea a fost votată de public vineri seara (18 decembrie) şi a luat marele premiu de 100.000 de euro.

Cristina Bălan a fost singura prezenţă feminină din finala Vocea României 2015 şi a fost aleasă câştigătoare de public. Cristina a reuşit să îi învingă pe ceilalţi trei finalişti, Tomi Weissbuch, antrenat de Marius Moga şi Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha, antrenaţi de Smiley.

Fosta solistă Impact, care a fost antrenată de Tudor Chirilă, a impresionat în finală cu vocea sa. Ea a cântat piesa celor de la Queen, „The Show Must Go On”, melodia „This Is My Life” a lui Shirley Bassey şi cântecul „Vama Veche”, alături de Chirilă.

Cristina Bălan şi Tudor Chirilă – „Vama Veche”


Vocea Romaniei – Finala 2015: Cristina Balan si Tudor Chirila – Vama Veche pe vocearomaniei.protv.ro

A fost criticată pentru participarea la Vocea României 2015

Prezenţa Cristinei Bălan la Vocea României 2015 a fost una controversată. Ea a fost solista trupei Impact, una dintre cele mai cunoscute de tehno din România, până în 2009, când formaţia s-a detrămat brusc. Cristina a continuat să cânte cu soţul ei, Gabriel Bălan, dar s-a lăsat de muzică în 2013. Experienţa sa i-a făcut pe unii să considere că ea nu ar trebui să participe la Vocea României 2015, însă Cristina a reuşit să convingă publicul că numele ei merită să devină câştigător al celui mai recent sezon.

După ce a fost arătată cu degetul, Cristina Bălan a decis că e momentul să clarifice nişte lucruri legate de participarea ei la Vocea României.

„Da, sunt o cântăreaţa care a avut o carieră, piese pe radio, videoclipuri. Am muncit mult pentru toate astea. Nu am primit nimic de-a gata şi nu am făcut compromisuri care să contrasteze cu caracterul meu. Nu ştiu tertipuri, trucuri; actul meu artistic este spontan şi firesc. Acum, în acest concurs, am venit cu sufletul deschis, dorindu-mi să fiu auzită aşa cum nu am mai fost, până acum. Port o ştampila house-tehno-eurodance care nu este decât o infimă parte din ceea ce înseamnă muzicalitatea mea. O mulţime de oameni nu ştiu că eu pot cânta şi altceva. Mă asociază doar cu Babe şi alte piese Impact. Între timp eu m-am maturizat, am traversat diferite etape de viaţă şi am evoluat (simt eu)”, a scris, pe Facebook, câştigătoarea de la Vocea României 2015.

Chiar antrenorul ei, Tudor Chirilă, i-a luat apărarea. El a spus că, dacă echipa Pro TV nu ar fi specificat că a făcut parte dintr-o trupă, nimeni nu ar fi ştiut cine este Cristina Bălan. În plus, nu e prima concurentă care a cântat într-o trupă, mai mult sau mai puţin cunoscută.

A câştigat Vocea României 2015 într-o zi specială pentru ea


Vocea Romaniei – Finala 2015: Cristina Balan este castigatoarea sezonului 5 pe vocearomaniei.protv.ro

Seara de vineri a fost una specială pentru Cristina Bălan, câştigător la Vocea României 2015. Pe 18 decembrie, ea şi soţul au făcut trei ani de căsnicie. De altfel, Gabriel Bălan a fost mereu alături de soţia lui şi el a fost cel la care Cristina a fugit cu lacrimi în ochi în momentul în care a aflat rezultatul votului din finală.

Cei doi au lucrat împreună din 2010, după ce colegul de trupă al Cristinei, Rareş, a părăsit brusc formaţia Imapct. Din 2012, Cristina şi Gabriel sunt căsătoriţi. În 2013, cei doi au devenit părinţi a doi gemeni, după ce Cristina a trecut prin 24 de ore de travaliu. Solista, care a câştigat Vocea României 2015, a avut parte şi de o depresie postnatală şi s-a luptat cu kilogramele în plus după naştere, însă a reuşit să treacă peste toate dificultăţile şi, la doi ani distanţă, a câştigat concursul organizat de Pro TV.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×