Totul despre Cristina Bălan, câştigătoare la Vocea României 2015

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
19/12/2015, 15:41
Totul despre Cristina Bălan, câştigătoare la Vocea României 2015GALERIE FOTO

Cristina Bălan (34 de ani) este câştigătoarea celui de-al cincea sezon al emisiunii Vocea României 2015, de la Pro TV. Ea a fost votată de public vineri seara (18 decembrie) şi a luat marele premiu de 100.000 de euro.

Cristina Bălan a fost singura prezenţă feminină din finala Vocea României 2015 şi a fost aleasă câştigătoare de public. Cristina a reuşit să îi învingă pe ceilalţi trei finalişti, Tomi Weissbuch, antrenat de Marius Moga şi Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha, antrenaţi de Smiley.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fosta solistă Impact, care a fost antrenată de Tudor Chirilă, a impresionat în finală cu vocea sa. Ea a cântat piesa celor de la Queen, „The Show Must Go On”, melodia „This Is My Life” a lui Shirley Bassey şi cântecul „Vama Veche”, alături de Chirilă.

Cristina Bălan şi Tudor Chirilă – „Vama Veche”


Vocea Romaniei – Finala 2015: Cristina Balan si Tudor Chirila – Vama Veche pe vocearomaniei.protv.ro

A fost criticată pentru participarea la Vocea României 2015

Prezenţa Cristinei Bălan la Vocea României 2015 a fost una controversată. Ea a fost solista trupei Impact, una dintre cele mai cunoscute de tehno din România, până în 2009, când formaţia s-a detrămat brusc. Cristina a continuat să cânte cu soţul ei, Gabriel Bălan, dar s-a lăsat de muzică în 2013. Experienţa sa i-a făcut pe unii să considere că ea nu ar trebui să participe la Vocea României 2015, însă Cristina a reuşit să convingă publicul că numele ei merită să devină câştigător al celui mai recent sezon.

După ce a fost arătată cu degetul, Cristina Bălan a decis că e momentul să clarifice nişte lucruri legate de participarea ei la Vocea României.

„Da, sunt o cântăreaţa care a avut o carieră, piese pe radio, videoclipuri. Am muncit mult pentru toate astea. Nu am primit nimic de-a gata şi nu am făcut compromisuri care să contrasteze cu caracterul meu. Nu ştiu tertipuri, trucuri; actul meu artistic este spontan şi firesc. Acum, în acest concurs, am venit cu sufletul deschis, dorindu-mi să fiu auzită aşa cum nu am mai fost, până acum. Port o ştampila house-tehno-eurodance care nu este decât o infimă parte din ceea ce înseamnă muzicalitatea mea. O mulţime de oameni nu ştiu că eu pot cânta şi altceva. Mă asociază doar cu Babe şi alte piese Impact. Între timp eu m-am maturizat, am traversat diferite etape de viaţă şi am evoluat (simt eu)”, a scris, pe Facebook, câştigătoarea de la Vocea României 2015.

Chiar antrenorul ei, Tudor Chirilă, i-a luat apărarea. El a spus că, dacă echipa Pro TV nu ar fi specificat că a făcut parte dintr-o trupă, nimeni nu ar fi ştiut cine este Cristina Bălan. În plus, nu e prima concurentă care a cântat într-o trupă, mai mult sau mai puţin cunoscută.

A câştigat Vocea României 2015 într-o zi specială pentru ea


Vocea Romaniei – Finala 2015: Cristina Balan este castigatoarea sezonului 5 pe vocearomaniei.protv.ro

Seara de vineri a fost una specială pentru Cristina Bălan, câştigător la Vocea României 2015. Pe 18 decembrie, ea şi soţul au făcut trei ani de căsnicie. De altfel, Gabriel Bălan a fost mereu alături de soţia lui şi el a fost cel la care Cristina a fugit cu lacrimi în ochi în momentul în care a aflat rezultatul votului din finală.

Cei doi au lucrat împreună din 2010, după ce colegul de trupă al Cristinei, Rareş, a părăsit brusc formaţia Imapct. Din 2012, Cristina şi Gabriel sunt căsătoriţi. În 2013, cei doi au devenit părinţi a doi gemeni, după ce Cristina a trecut prin 24 de ore de travaliu. Solista, care a câştigat Vocea României 2015, a avut parte şi de o depresie postnatală şi s-a luptat cu kilogramele în plus după naştere, însă a reuşit să treacă peste toate dificultăţile şi, la doi ani distanţă, a câştigat concursul organizat de Pro TV.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×