Tu ştiai că Regele Mihai are 5 fete?! Ce s-a ales de ele şi cum arată! Ea este oaia neagră! Regele a trecut-o la secret! A fost arestată! Galerie foto

Filon Stan   
în Reality show
06/12/2017, 13:56
Tu ştiai că Regele Mihai are 5 fete?! Ce s-a ales de ele şi cum arată! Ea este oaia neagră! Regele a trecut-o la secret! A fost arestată! Galerie foto GALERIE FOTO

Regele Mihai I şi Regina Ana au avut cinci fete, iar relaţiile cu ele nu au fost întotdeauna roz. Principesa Margareta este cea mai mare dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai I. S-a născut pe 26 martie 1949, la Lausanne. La sfârşitul anului 2007, este desemnată moştenitoare a tronului, primind titlurile de „Principesă Moştenitoare a României” şi de „Custode al Coroanei României“. A studiat la Universitatea din Edinburgh şi a avut o relaţie cu Gordon Brown, la acea vreme liderul Partidului Laburist Britanic. În 1996, se căsătoreşte, la Lausanne, cu Radu Duda. Cei doi nu au moştenitori.

Principesa Elena a României este cea de-a doua fiică a Majestăţii Sale Regele Mihai I. S-a născut pe 15 noiembrie 1950, la Lausanne, şi a fost căsătorită de două ori. Primul său soţ a fost medicul Leslie Medforth-Mills, cu care are are doi copii, pe fostul Principe Nicolae şi pe Elisabeta Karina de Roumanie. Cel de-al doilea soţ al Principesei Elena a fost Excelenţa Sa Alexander Nixon. În anul 2010, Medforth-Mills primeşte titlul de Alteţă Regală, titlu ce i-a fost retras de Regele Mihai în anul 2015 din motive încă incerte.

Totul despre cele cinci fiice ale Regelui Mihai I

Irina Walker s-a născut pe data de 28 februarie 1953, tot la Lausanne. Iniţial, era a cincea pe linia succesiunii la tronul României, însă, în 2013, în urma unui scandal de proporţii în care a fost implicată împreună cu soţul său, şi-a pierdut toate titlurile şi privilegiile. În 2013, Irina şi cel de-al doilea soţ al său, John Walker, au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare, judecătorii găsindu-i vinovaţi de faptul că au organizat lupte ilegale de cocoşi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la ferma lor din Oregon. În plus, au fost obligaţi să-şi vândă ferma şi să plătească o amendă de 200.000 de dolari. Irina Walker a fost căsătorită şi cu John Kreuger, cu care are doi copii: Michael şi Angelica. În urma scandalului, şi cei doi copii au fost excluşi din linia succesiunii.

Principesa Sofia s-a născut în Grecia, pe 29 octombrie 1957. A fost pasionată încă din copilărie de fotografie şi de pictură. A urmat cursurile Colegiului pentru Arte vizuale din New York, apoi pe cele de Arte Frumoase din cadrul Universităţii North Carolina şi, în final, cursuri de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington. În 1998, Sofia s-a căsătorit cu Alain Biarneix, care îşi inventase un titlu nobiliar şi se autotintitulase Michel de Laufenburg. Regele Mihai nu a fost de acord ca fiica sa să se căsătorească cu un impostor, astfel încât, în acelaşi an o decade din drepturi. În 2002, mariajul lor se încheie. În 2007, însă, anul în care Casa Regală şi-a adoptat noul statut, Principesa Sofia este repusă în drepturi şi este inclusă pe poziţia a opta a liniei de succesiune la tronul României. Din căsătoria ASR Principesa Sofia cu Alain Biarneix a rezultat un singur copil, Elisabeta-Maria.

Principesa Maria este cea mai mică dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai I. S-a născut pe 13 iulie 1964, la Copenhaga. Şi-a făcut studiile în Elveţia, dar în cea mai mare parte a timpului a locuit în Statele Unite ale Americii. Între 1995 şi 2003, a fost căsătorită cu Casimir Mystkowski, un polonez romano-catolic. Religia soţului său a fost motivul pentru care Principesa Maria a fost decăzută din drepturi şi scoasă din linia de succesiune la tron. Cei doi nu au avut copii.

Printr-un comunicat al Casei Regale a României din ianuarie 2015, s-a anunţat mutarea definitivă în România a Principesei Maria. Aceasta era, astfel, cel de-al treilea membru al Familiei Regale care se muta în România, după Principesa Moştenitoare Margareta şi fostul Principe Nicolae. Principesa Maria a preluat ulterior o parte din sarcinile Casei Regale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×