Toţi au respins-o când au văzut-o cum arată! Acum a crescut, iar părinţii sunt în al nouălea cer!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/07/2017, 17:32
Toţi au respins-o când au văzut-o cum arată! Acum a crescut, iar părinţii sunt în al nouălea cer! GALERIE FOTO

În ciuda numeroaselor controale, nu ştii exact cum va arăta copilul tău până nu îl ai în braţe. Este şi cazul părinţilor Courtney şi Evan Westlake, a căror fiică a venit pe lume cu un aspect aparte.

Micuţa Brenne s-a născut cu o boală de piele numită ihtioză, caracterizată printr-un aspect aspru, solzos al pielii, anomalii ale părului, dar şi o susceptibilitate crescută la eczeme.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO

Încă de la început, viaţa ei şi a părinţilor nu a fost deloc uşoară. Medicii au externat -o după doar două săptămâni, urmând ca părinţii să-i îngrijească pielea care se decojeşte tot timpul.

Şi nu doar pielea sau scalpul ei au nevoie de atenţie specială, ci şi latura emoţională. Ceilalţi copii o resping, iar părinţii obişnuiesc să-şi ferească pruncii când ea apare la locul de joacă.

”De ce părinţii evită conversaţiile cu cei care nu sunt ca ei? De ce le estea teamă? Ar putea să încerce să se apropie de noi, să ştie măcar ce vârstă are Brenna! Nu contează cum arătăm, până la urmă cu toţii suntem diferiţi, nu?”, spune mama Brennei.

Părinţii micuţei sunt siguri că, în ciuda tuturor obstacolelor, viaţa fiicei lor va fi una frumoasa şi că va reuşi să îndeplinească tot ceea ce îşi doreşte!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×