Torţionarul Alexandru Vişinescu, la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii cer închisoare pe VIAŢĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 17:28
Torţionarul Alexandru Vişinescu, la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii cer închisoare pe VIAŢĂ

Alexandru Vişinescu s-a prezentat marţi, 14 iulie, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) într-un nou termen în dosarul în care acesta este acuzat de crime împotriva umanităţii. Procurorii au cerut în cazul torţionarului închisoare pe viaţă.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Un nou termen în dosarul lui Alexandru Vişinescu, acuzat de crime împotriva umanităţii, a avut loc astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, după ce torţionarul nu s-a prezentat la ultimul termen, invocând starea de sănătate proastă.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Acesta este acuzat că, în perioada de şapte ani în care a ocupat funcţia de comandant al Penitenciarului Comunist de la Rîmnicu Sărat, a impus un regim din cauza căruia 12 deţinuţi au murit, iar alţii au fost torturaţi.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

Procurorii susţin că torţionarul îi înfometa pe deţinuţi, dar şi că nu le dădea voie să discute între ei, fapt pentru care unii dintre aceştia începuseră să vorbească cu gândacii. Parchetul instanţei supreme arată că acest regim impus de inculpat a urmărit exterminarea fizică a persoanelor încarcerate în Penitenciarul Comunist de la Rîmnicul Sărat.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Astfel, oamenii legii cer pentru Vişinescu pedeapsa maximă, şi anume închisoarea pe viaţă. Totodată, instanţa a pus sechestru pe bunurile acestuia, pe acţiunile pe care le deţine şi pe o treime din pensie.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

În cadrul procesului care a avut astăzi, inculpatul nu a vrut să facă nicio declaraţie în faţa magistraţilor, invocând dreptul la tăcere.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×