Imagini teribile, filmate la o coridă! Taurul îi face o gaură în gât toreadorului! GALERIE FOTO şi VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
24/10/2017, 17:48
Imagini teribile, filmate la o coridă! Taurul îi face o gaură în gât toreadorului! GALERIE FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Imagini de la ocoridă fac înconjurul lumii! Tănărul toreador este surprins de taur şi împuns de câteva ori. Una dintre lovituri îl atinge chiar în gât! Spectatorii au rămas cu sufletul la gură! Toreadorul a fost la un pas de moarte, în timpul unei coride care a avut loc sâmbătă la Plaza de Toros Monumental de Aguascalientes din San Marco, Mexic. Spectacolul era unul caritabil, pentru strângerea de fonduri necesare familiilor lăsate pe drumuri, după cutremur. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Arturo Macias, în vârstă de 35 de ani, se afla în arena de coridă. Taurul era în plină acţiune, când bărbatul a fost surprins de animal. Acesta l-a pus la pământ pe bărbat, apoi l-a împuns de mai multe ori. Unul dintre atacuri l-a nimerit chiar în gât pe toreador! Până au intervenit ajutoarele, bărbatul a mai fost călcat în picioare de taurul furios. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toreador împuns de taur in gât! Luptătorul şi-a dus lupta la capăt

Toreadorul a fost scos pe braţe, cu o rană serioasă la gât. Medicii prezenţi la faţa locului i-au spus toreadorului că îşi riscă viaţa, dacă va continua lupta cu taurul, însă acesta a ales. După câteva minute însă, tânărul toreador şi-a făcut din nou apariţia în arenă, sub aplauzele spectatorilor! După o luptă de alte câteva minute, toreadorul a reuşit să repună fiara.

Toreadorul a fost dus apoi de urgenţă la spital, unde a fost operat. Medicii spun că încă nu se află definitiv în afara pericolului. Întreagul incident din arenă a fost filmat de telespectatori, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×