Topul celor mai urîte operatii de silicoane ale divelor de la noi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/03/2015, 08:35
Topul celor mai urîte operatii de silicoane ale divelor de la noi GALERIE FOTO

Si-au dorit cu ardoare sa aiba un bust mai mare, asa ca au decis sa isi puna silicoane. Insa, ceea ce avea parea sa fie un vis, s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru vedetele autohtone, care au fost nevoite sa suporte dureri groaznice.

 Oana Zavoranu – sapte operatii

La inceputul anilor 2000, Oana Zavoranu si-a facut primul implant mamar la medical Marek Valcu, punandu-si silicoane de 180 de mililitri. De-a lungul timpului, bustul vedetei a fost direct proportional cu notorietatea pe care aceasta a capatat-o. In prezent, Oana are la active sapte interventii chirurgicale la nivelul sanilor: ”Mi se punea pata. Ba vroiam sani mai mani, ba mai mici. Am fost foarte nehotarata, de aceea m-am operat de atatea ori”, a declarat Oana, pentru CANCAN.RO. Anul trecut, Oana l-a acuzat ca ultima operatie a fost un adevarat esec si i-a cerut 10.00 de euro pentru a ajunge la o intelegere. In cele din urma, cei doi s-au impacat.

Laura Andresan-trei operatii

In 2002, Laura Andresan era in plina ascensiune profesionala si isi dorea sa nerabdare sa isi mareasca bustul, lucru care s-a si intamplat. Insa, imediat dupa aceea, cosmarul ei a inceput. La cateva zile dupa operatie, “Profa de sex” a ajuns din nou la medic pentru ca operatia ii sangera. A fost operata a doua oara, insa chinul a continuat ani intregi, in care Laura a avut dureri infioratoare. La un moment dat, vedeta a constatat ca are un nodul urias la un san, insa a reusit sa scape de operatie cu ajutorul tratamentelor. Insa numai pentru o perioada. In urma cu cativa ani, Laura s-a trezit cu o pata mare pe san, afland mai apoi ca i s-a spart siliconul si tot sanul este atrofiat. Ea a fost supusa unei interventii chirurgicale complicate, iar de atunci nu a mai vrut sa auda de silicoane.

 

Loredana Chivu- doua operatii

Loredana Chivu se numara printre vedetele cu cei mai mari sani din Romania. Insa, de-a lungul timpului, ea a avut mari probleme cu silicoanele. In timp ce unul s-a deplasat, celalalt nu avea deloc un aspect normal, fiind deformat. In cele din urma, Loredana s-a operat din nou, optand pentru silicoane si mai mari. Ce-I drept, de data aceasta a si respectat indicatiile medicilor, lucru pe care, initial, nu l-a facut.

 

Vica Blochina-trei operatii

In 2013, Vica Blochina a decis sa isi puna silicoane, insa operatia nu a fost deloc un succes. Fosta amanta a lui Piturca a ajuns din nou pe masa de operatie, insa si de data aceasta interventia a fost una nereusita, iar siliconul a migrat mult in stanga. Speriata si satula de atatea dureri, Vica a mers la o clinica din Istanbul, unde o echipa de medici au reusit sa rezolve problema fostei balerine.

 

Marina Dina-trei operatii

Si-a pus in urma cu cativa ani silicoane, insa a avut probleme extrem de mari din cauza acestora. Unul dintre silicoane a cazut sub muschi, cauzandu-I acesteia dureri aproape insuportabile. Ea si le-a schimbat, insa necazurile nu s-au terminat aici. In 2014, ea a aflat ca tipul de implant pe care il are este toxic si ca trebuie urgent sa si-l schimbe, pentru a nu avea probleme serioase de sanatate pe viitor.

Daniela Gyorfi-trei operatii

Daniela Gyorfi se numara si ea printre vedetele care au avut probleme mari cu silicoanele. De altfel, artista se numara printre primele persoane care si-au facut implant mamar. Mai exact, Daniela s-a supus unei astfel de interventii chirurgicale in 1999, insa mai apoi a avut problem destul de mari. Insa, dupa cativa ani, ea s-a supus unei alte operatii, pentru ca avea dureri extrem de mari, iar siliconul alunecase. Daniela a facut si o a treia operatie la un an dupa ce a nascut, marturisind ca i se lasasera sani.

Sursă: cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×