TOP 15 „Cele mai frumoase prezentatoare meteo” din lume! Bombă! De ce nu a prins Vancea topul americanilor! Galerie foto

Filon Stan   
in Femei frumoase
11/12/2017, 17:32
TOP 15 „Cele mai frumoase prezentatoare meteo” din lume! Bombă! De ce nu a prins Vancea topul americanilor! Galerie foto GALERIE FOTO

Îi mai ţineţi minte pe prezentatorii TV care aduceau ştirile meteorologice? Cu toţii putem spune Doamne-ajută că am scăpat de acele vremuri!

Acum, publicaţia „Ghidul Bărbatului din Miami” a făcut topul celor mai frumoase prezentatoare de ştiri meteorologice din lume!

„Topul celor mai frumoase prezentatoare meteo din lume”. O româncă, în top!

Magda Pălimaru, prezentatoarea meteo de la ProTv este şi ea intrată în top! Surpriza vine din faptul că ziariştii americani nu au inclus-o în top pe Roxana Vancea! Motivul, cel mai plauzibil, este acela că voluptoasa Roxana nu mai prezintă vremea! Altfel, ea ar fi intrat cu siguranţă în top pe un loc fruntaş!

VEZI TOPUL COMPLET ÎN GALERIE FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Rețeta perfectă de găluște! Sunt cele mai pufoase și gustoase! Ingredientul secrect

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.