Topul alimentelor care te pot ucide oricând! Unii îşi hrănesc şi copiii cu ele!

Filon Stan  
înHotnews
17/10/2017, 00:05
Topul alimentelor care te pot ucide oricând! Unii îşi hrănesc şi copiii cu ele!

Cele mai nocive şase alimente care îţi pot pune viaţa în pericol! Topul a fost realizat, culmea, de un avocat! Omul ştie ce vorbeşte, deoarece a obţinut în instanţă pentru clienţii săi peste 600 de milioane de dolari despăgubiri!

Bill Marler este un avocat care a petrecut mai mult de 20 de ani lucrând la procese de otrăvire alimentară. În urma experienţei sale profesionale, Bill Marler a ajuns să nu mai mănânce anumite alimente, potrivit The Independent. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Topul alimentelor nocive conţine şi carnea gătită în sânge

1. Stridii crude

Marler spune că a văzut mai multe cazuri de toxiinfecţii alimentare generate de scoici în ultimii cinci ani mai mult decât în cele două decenii anterioare:. Motivul: apele din ce în ce mai calde. Pe măsură ce temperatura apelor globului creşte, creşte şi numărul de microbi, care ajung în stridiile sorbite.

2. Fructele şi legumele prespălate sau pretăiate

Marler spune că le evită ”ca pe plagă”. Confortul este bun, dar pe măsură ce mai mulţi oameni se ocupă de procesarea alimentelor, înseamnă că există mai multe riscuri de contaminare.

3. Germenii cruzi

Epidemiile generate de germeni sunt extrem de dese, cu mai mult de 30 de focare de bacterii (mai ales salomenla şi E.coli) în ultimele două decenii. ”Au existat prea multe focare ca să fii atent la astfel de contaminări. Nu mănânc deloc acest tip de vegetale”, explică Marler.

4. Carnea gătită în sânge

Marler îşi comandă doar fripturi medii şi binefăcute. Potrivit expertului, carnea trebuie să fie gătită la 160 de grade pentru a omorî bacteria care cauzează E.coli sau salmonela.

5. Ouăle negătite

Pentru oricine a auzit de epidemia de salmonela din 1980 şi de la începutul anilor ’90, faptul că ouăle negătite nu sunt recomandate nu reprezintă o noutate. Potrivit lui Marler, riscul îmbolnăvirilor din cauza acestora este mai scăzută decât în urmă cu două decenii – dar el nu îşi doreşte să riscă în continuare.

6. Laptele şi sucurile nepasteurizate

Chiar dacă există o mişcare globală care îi încurajează pe oameni să bea lapte ”crud” şi sucuri, pe motiv că pasteurizarea scade valoarea nutriţională a acestor produse. Marler spune că pasteurizarea nu este periculoasă, în timp ce consumul laptelui în această formă, în care sunt sărite anumite etape de siguranţă a alimentelor, poate genera îmbolnăviri cu virusuri, microbi şi paraziţi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×