Prezentatorii Top Gear, la un pas de tragedie! Maşina a luat foc în timpul filmărilor

Claudia Mîţoi    Luana Marinescu   
în Stiri de ultima ora
04/02/2018, 14:04
Prezentatorii Top Gear, la un pas de tragedie! Maşina a luat foc în timpul filmărilor

Prezentatorii emisiunii „Top Gear”, Chris Harris şi Eddie Jordan, au scăpat nevătămaţi dintr-o maşină sport de 50.000 de lire sterline care a luat foc în timpul filmărilor la Monte Carlo, potrivit cotidianului britanic „The Independent”.

Harris se afla la volanul unei noi maşini sport Alpine iar Jordan era pe scaunul pasagerului când maşina a luat foc în timpul etapei a 17-a Raliului din Monte Carlo. Jurnalistul Chris Harris (43 de ani) şi Eddie Jordan, în vârstă de 69 de ani, au reuşit să oprească vehiculul imediat şi să scape în momentul în care flăcările au cuprins saşiul. 

Top Gear putea rămâne fără prezentatori: „Flăcările ajunseseră la mâna mea”

Ambii prezentatori, care purtau costume speciale, salopete şi mănuşi, au reuşit să fugă. „Am realizat că trebuie să ies, am deschis uşa când flăcările ajunseseră la mâna mea”, a spus Harris, care a continuat: „Din păcate, maşina a fost distrusă şi întotdeauna îmi pare rău când o maşină frumoasă este distrusă”.

„Să fac o cursă la Monte Carlo Rally era un vis devenit realitate pentru mine. Maşina era grozavă , atât de uşoară”, a adăugat Jordan. 

sursa: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×