Prezentatorii Top Gear, la un pas de tragedie! Maşina a luat foc în timpul filmărilor

Claudia Mîţoi    Luana Marinescu   
in Stiri de ultima ora
04/02/2018, 14:04
Prezentatorii Top Gear, la un pas de tragedie! Maşina a luat foc în timpul filmărilor

Prezentatorii emisiunii „Top Gear”, Chris Harris şi Eddie Jordan, au scăpat nevătămaţi dintr-o maşină sport de 50.000 de lire sterline care a luat foc în timpul filmărilor la Monte Carlo, potrivit cotidianului britanic „The Independent”.

Harris se afla la volanul unei noi maşini sport Alpine iar Jordan era pe scaunul pasagerului când maşina a luat foc în timpul etapei a 17-a Raliului din Monte Carlo. Jurnalistul Chris Harris (43 de ani) şi Eddie Jordan, în vârstă de 69 de ani, au reuşit să oprească vehiculul imediat şi să scape în momentul în care flăcările au cuprins saşiul. 

Top Gear putea rămâne fără prezentatori: „Flăcările ajunseseră la mâna mea”

Ambii prezentatori, care purtau costume speciale, salopete şi mănuşi, au reuşit să fugă. „Am realizat că trebuie să ies, am deschis uşa când flăcările ajunseseră la mâna mea”, a spus Harris, care a continuat: „Din păcate, maşina a fost distrusă şi întotdeauna îmi pare rău când o maşină frumoasă este distrusă”.

„Să fac o cursă la Monte Carlo Rally era un vis devenit realitate pentru mine. Maşina era grozavă , atât de uşoară”, a adăugat Jordan. 

sursa: news.ro

Ştirea MOMENTULUI

Ministrul de Interne Carmen Dan a vorbit despre moartea soțului: ”Am rezistat pentru copil!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.