TOP bancuri cu poliţişti. De ce taxează şeful de post două bilete atunci când călătoreşte cu autobuzul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/07/2016, 19:46
TOP bancuri cu poliţişti. De ce taxează şeful de post două bilete atunci când călătoreşte cu autobuzul

Gafele făcute de poliţiştii români i-a plasat de-a lungul timpului în centrul mai multor bancuri încărcate de sarcasm. Vă prezentăm o selecţie a celor mai reuşite.

1. Un poliţist s-a dus într-o zi la secţie cu un pinguin. Aici şeful sau l-a întrebat: – Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Grădina Zoologică! După un timp, şeful poliţistului a plecat de la secţie, iar pe drum s-a întâlnit cu poliţistul care era cu pinguinul de mână. – Ţi-am spus să-l duci la Grădina Zoologică! – L-am dus, iar acum mergem la teatru.

2. Doi poliţişti mergeau cu o maşină de poliţie. Se opresc la o intersecţie şi se dau jos din maşină. Constată că au lăsat cheile în maşină şi că s-au blocat uşile. Îl văd pe un tânăr care ştergea parbrize. – Puştiulică, cum deschid uşa, că voi le aveţi cu astea? – Păi trageţi aşa de uşă! Trage puştiul, însă nu merge. – Încercaţi cu o sârmă, că vă este puţin geamul deschis, faceţi un rotund băgaţi pe siguranţă şi trageţi. – Bine, zice poliţistul. Mai trece ceva vreme şi trece un om pe lângă puşti, râzând în hohote. La care puştiul îl intreabă de ce râde. Omul îi răspunde că la o intersecţie este un poliţist care încearcă să deschidă uşa cu o sârmă. – Şi ce e rău în asta, că eu l-am învăţat? – Păi în interiorul maşinii este un alt poliţist care îl dirijează: «mai la stânga, mai la dreapta şi acum trage».

3. Un poliţist se urcă în autobuz şi compostează un bilet, după care încă unul. Un cetăţean îl vede şi-l întreabă: – De ce aţi taxat două bilete? Poliţistul răspunde: – Păi dacă pierd unul, îl am pe al doilea! – Şi dacă le pierzi pe amândouă? – Am abonament!

4. Şeful de secţie îi strânge pe poliţişti la un loc şi le spune: – Băi, mâine să veniţi îmbrăcaţi frumos că mergem la „Nunta lui Figaro”. A doua zi vin poliţiştii toţi îmbrăcaţi la costum, cu neveste, copii, cadouri, flori. Când îi vede şeful de secţie se ia cu mâinile de cap şi le zice: – Mă, idioţilor, nu mergem la nunta propriu-zisă, „Nunta lui Figaro” este o operă, teatru, operetă întelegeţi? La care ei: – Şi ce te superi aşa şefu’, dumneata când ai venit la „Lacul Lebedelor” cu undiţele noi, am zis ceva?

5. Doi poliţişti găsesc trei grenade într-o groapă. – Ce ne facem cu ele? – Le ducem la secţie. – Şi dacă explodează una pe drum? – Spunem că am găsit doar două.

Citeşte mai mult pe www.adevarul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×