TOP 5 seriale Netflix pe care trebuie să le urmărești în stil ”binging” în 2019

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 15:32
TOP 5 seriale Netflix pe care trebuie să le urmărești în stil ”binging” în 2019

Top 5  seriale de pe Netflix pe care este musai să le urmărești în stil „binging” în 2019. Netflix este o platformă de streaming video online pe care poți urmări cele mai interesante filme și seriale ale momentului.

Compania americană a fost fondată de către Reed Hastings și Marc Randolph, iar încasările principale ale companiei se bazează pe abonamentele de streaming video, care oferă o vastă bibliotecă de filme și programe de televiziune, dar și distribuții de seriale oferite exclusiv de Netflix.

Top 5 seriale cele mai bune de pe Netflix

Netflix este una din cele mai populare platforme de furnizare streaming. Aici vei putea urmări – online sau offline – cele mai bune filme și seriale ale momentului. Mai jos vei regăsi un top 5 al celor mai apreciate seriale de pe Netflix pe care dacă nu le-ai urmărit încă nu trebuie să le ratezi în 2019.

House Of Cards

House of Cards sau Culisele puterii este un serial thriller-dramatic-politic americat, care tratează probleme și situații politice actuale. Filmul este bazat pe romanul autorului Michael Dobbs, iar premiera a avut loc în anul 2013. În film este prezentată povestea Congresmanului Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, care eșuează lamentabil în demersul său de a fi desemnat în postul de Secretar de stat. Serialul tratează în special teme de pragmatism nemilos, manipulare și putere. Recenziile primite de House of Cards sunt pozitive, iar serialul a primit 33 de nominalizări la Emmy și a câștigat 8 Globuri de Aur.

 Black Mirror

Oglinda neagră sau Black Mirror este un serial britanc, SF, thriller, dramă, satiră creat de către Charlie Brooker. Scenariul serialului tratează și analizează microscopic societatea modernă, în special impactul pe care evoluția tehnologiei o aduce omenirii. Episoadele sunt idependete și acțiunea se petrece într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat. Recenziile serialului sunt pozitive, iar premiile și nominalizările nu au întârziat să apară. Black Mirror a câștigat șase premii Emmy.

Narcos

Serialul Narcos este un serial polițist american, care a fost creat și produs de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro. Acțiunea se petrece în Columbia, iar primul sezon spune povestea unuia dintre cei mai mari traficanți de droguri din istoria omenirii, Pablo Escobar.  El a devenit un principal importator de cocaină în Statele Unite și a construit un imperiu uriaș din traficul de droguri. Serialul este plin de intrigă, acțiune și suspans.

La Casa De Papel

La casa de papel este un serial spaniol, thriller, creat de către Alex Pina. Serialul are două sezone, iar premiera a avut loc în 2017 pe Antena 3, Spania. Serialul prezintă povestea unui bărbat misterior, care se numește El Profesor și care planifică cel mai mare jaf din istorie. Pentru realizarea planului său, El Profesor recrutează opt persoane care au un caracter diferit și care nu mai au nimic de pierdut în viață. Ei vor să intre în Monetăria Regală a Spaniei și să tipărească 2,4 miliarde de euro. Pentru ca planul să poată fi dus la capăt, hoții au nevoie de 11 zile de izolare în instituție, timp în care vor avea pe cap și 67 de ostatici, dar și Poliția și alte servicii secrete.

Grace and Frankie

Grace and Frankie este un serial de comedie marca Netflix. Miniseria prezintă două femei aflate la a doua criză a vârstei, care află că soții lor nu sunt doar parteneri de afaceri, ci și…..IUBIȚI. Grace și Frankie află că bărbatul lângă care au petrecut ultimii 20 de ani și-au descoperit o altă latură a sexualității și a orientării sexuale. Filmul este plin de conflic, dramă, comedie și voie bună, iar Jane Fonda este actrița ce o interpretează pe Grace.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×