Top 5 mesaje de buna dimineaţa pentru iubit. Ce ii scrii să il cucereşti

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2018, 22:35
Top 5 mesaje de buna dimineaţa pentru iubit. Ce ii scrii să il cucereşti

Nu exista niciun mod mai placut pentru a incepe dimineata decat un mesaj dragut scris sufletului tau pereche. De la un „Buna dimineata, frumosule!”, pana la o poezie scrisa din suflet, nu exista nicio reteta corecta pentru aceste declaratii.

De aceea am decis sa iti spunem care sunt cele 10 mesaje de buna dimineata pentru iubit care ii vor face ziua mult mai frumoasa. Iata ce trebuie sa ii scrii ca sa il cuceresti.

Top 5 mesaje de buna dimineata pentru iubit

1. Nu conteaza daca beau cafea sau ceai. Ma simt la fel de bine atat timp cat te gandesti la mine.

2. Caldura razelor de soare imi aminteste ca suntem facuti sa fim impreuna. De fiecare data cand soarele rasare, imi dau seama cat de norocoasa sunt sa petrec inca o zi cu tine.

3. Inainte sa te trezesti si sa casti prima oara. Inainte sa iesi afara in zodi. Inainte sa bei prima gura de cafea. Sper ca inchizi ochii si te gandesti doar la time.

4.  Stii ce fac chiar acum? Ma uit pe geam la soarele dimineii, imi beau cafeaua si ma gandesc la tine. Aceasta este cea mai buna parte a zilei. Buna dimineata!

5. As putea sa iti trimit cel mai frumos si profund citat de iubire din lume, insa nu ar fi corect fata de iubirea noastra. Nu sanse ne-a adus aproape, ci destinul.

Sursă: www.kfetele.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×