Top 5 filme de comedie pe care să le vezi/revezi în vara lui 2019

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 14:15
Top 5 filme de comedie pe care să le vezi/revezi în vara lui 2019
Cele mai tari filme de comedie pentru vara lui 2019. Sursa foto: Time Magazine

FANATIK.RO îți recomandă 5 filme de comedie pentru vara lui 2019. Pe unele din lista de mai jos este posibil să le fi văzut, dar merită trecute din nou în revistă, pentru că sunt câteva producții care s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor. Sunt filme ideale de văzut cu prietenii sau cu familie într-o zi caniculară, în care tot ce îți poți dori este să stai în casă, la răcoare.

5 filme de comedie pe care să le vezi în vara lui 2019

Locul 5; Zootopia (2016) este o  animație produsă de Walt Disney, o producție care s-a bucurat de succes în cinematografele din România acum 3 ani. Zootropolis este un oraș al animalelor în care o vulpe este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o. Filmul tratează cu mult umor situația prin care trec personajele, iar morala acestuia este că cei mai mari dușmani pot deveni prieteni.

Locul 4: The Interview (2014). Filmul în care joacă actorul James Franco tratează într-o manieră particulară problematica relației Americii cu Coreea de Nord. Protagonistul este un prezentator de emisiuni de televiziune care se implică fără să vrea într-un plan de asasinare a liderului nord-coreean.

Locul 3: The Bounty Hunter (2010). Pelicula îi are în distribuție în rolurile principale pe Gerard Butler și Jennifer Aniston. Gerard este Milo, un agent de recuperare urmărit de ghinioane. Într-o zi primește misiunea vieții sale și anume aceea de a pune mâna pe fosta lui nevastă. Jennifer o interpretează pe Nicole Hurley, o femeie care vrea să scape cu orice preț de închisoare.

 

Locul 2: The Hangover (2009). Este unul dintre cele mai cunoscute filme și a rulat de nenumărate ori la posturile generaliste de la noi. După petrecerea burlacilor, petrecăreții, mahmuri, se trezesc într-o situație de cascadorii râsului: un tigru îi așteaptă în baie și un bebeluș de câteva luni în șifonier. De aici încolo începe nebunia.

Locul 1: Spy (2015). În această comedie americană joacă doi dintre cei mai cunoscuți actori, Jason Statham și Melissa McCarthy. Este o poveste cu spioni care îmbină excelent dramatismul și seriozitatea unor momente în care se implică agenții FBI cu comicul de situație și de limbaj. Pe scurt, Susan (Melissa McCarthy) pornește într-o operațiune de zile mari, și anume se luptă cu traficanții de arme. Aceasta încearcă să oprească un dealer care vrea să vândă o armă nucleară. Filmul are nota 7 pe IMDB.

Acestea sunt recomandările de filme de comedie  pentru vara aceasta. Îți asigurăm hohote de râs oricare dintre producții este pe placul tău. Vizionare plăcută!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×