TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești

Raluca Ogaru    Sanda Popescu   
în Stiri de ultima ora
26/07/2018, 20:26
TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești

De-a lungul timpului, pe forumurile specializate, femeile au alcătuit TOP 5 bărbați de care nu este bine să te înfrăgostești. Este vorba despre câteva categorii de reprezentanți ai sexului tare, care pot părea ok la început, însă timpul îți va demonstra că nu e chiar ușor de trăit cu ei.

TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești: 1. ”Băiatul mamei”

”Băiatul mamei” va fi întotdeauna dependent de mama lui, te va compara cu aceasta și nu va conteni să fugă ”sub fusta ei” ei atunci când lucrurile între voi vor scârțâi. Dacă la început vei rezista într-o astfel de relație cu gândul că îl vei face pe partener să uite de această relație ombilicală, iată că nenumărate femei au povestit că timpul, în loc să îmbunătățească lucruruile, le-au înrăutățit. Exact atunci când nu se așteptau, contextul le-a dovedit că ”mama” va fi mereu ”învingătoarea”.

TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești: 2. ”Neseriosul”

Și aici, femeile vor aștepta ca bărbații să se schimbe sau, mai bine spus, să se maturizeze. Asta nu se va întâmpla niciodată. Ei nu-și vor asuma nicio responsabilitate, nu te vei putea baza că vor duce o sarcină la bun sfârșit și, în primul rând, lucrurile se vor agrava atunci când vor deveni tați. Dacă la început simțim, ca femei, că vom muta și munții, iată că timpul ne va arăta că vom ajunge sleite de puteri, încercând să educăm un bărbat care este imatur să ia decizii și să și le asume, dar suficient de matur să te combată de fiecare dată când e nevoie să se scuze.

TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești: 3. ”Jucătorul”

Această tipologie nu va arăta prea mult într-o relație. Până să apuci să îi dai tu papucii, el va fi deja departe. Pentru ”jucători”, contează doar aparențele, vrea să te ”vrăjească” frumos, să te impresioneze, apoi, trece la următoarea poartă, trăind la fel de intens fiecare meci. Este genul pe care îl întâlnești pe la petreceri și, maximum de 3-4 ori după aceea. Dar, atenție, dacă nu ești suficient de ageră să îți dai seama cum stă treaba, riști să te îndrăgostești iremediabil.

TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești: 4. ”Narcisistul”

Este de departe cel mai periculos bărbat pe care l-ai putea întâlni. El nu face lucruri decât pentru a-și satisface propriul orgoliu, iar pentru a înțelege asta, ani la rând poți fi cea care îi îndeplinește dorințele. Când tu știi că totul este bine, că ai făcut tot ce ai putut să îl mulțumești, iată că poate izbucni un scandal, fără măcar să își dai seama ce s-a întâmplat. Când va vedea că ești supărată, la pământ, se va transforma din nou în bărbatul perfect și tot așa până când vei realiza că e mai bine să renunți la tot.

TOP 5 bărbați de care nu este bine să te îndrăgostești: 5. ”Telefonistul”

Este bărbatul care te ”vrăjește” la telefon, care ”te face din vorbe” cum se spune. Aveți discuții interminabile, este numai lapte și miere, dar la prima întâlnire se va fâstâci și aura de Făt Frumos va dispărea. Este genul care parcă ar vrea să aibă o relație online toată viața, o relație la distanță, care să îl satisfacă doar la nivelul ideal. Practic… este bine să îl ocolești!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×