Top 4 cele mai bârfitoare zodii. Pe ce loc se află Fecioarele

Dan Suta   
în Horoscop
05/05/2020, 14:10
Top 4 cele mai bârfitoare zodii. Pe ce loc se află Fecioarele
Fecioarele și Gemenii se numără printre cele mai bârfitoare zodii. Sursa foto: Wikihow

Îți prezentăm un top cu cele mai bârfitoare zodii, cu nativii care vor să știe totul, care își bagă nasul peste tot și pot fi considerați adevărați detectivi.

Top 4 cele mai bârfitoare zodii

Pe locul 4 se clasează zodia Săgetător. Chiar dacă nu le place să recunoască, persoanele născute sub acest semn de foc au urechile ciulite mai ceva ca antenele radio atunci când apar tot felul de zvonuri, mai ales despre prietenii și rudele lor.

Nu le place să pună paie pe foc, dar se simt bine atunci când își dau cu părerea despre situațiile prin care trec cei apropiați.

La capitolul bârfă, locul al treilea este ocupat de zodia Fecioară. Persoanele născute sub acest semn de pământ au o curiozitate care, uneori, poate întrece orice limită pentru persoanele mai sensibile.

Scorpionii și Gemenii fac din țânțar armăsar

Fecioarele sunt, de altfel, lipsite de inhibiții și nu se gândesc de multe ori că pot face rău alimentând anumite zvonuri. Își dau seama că au dat-o în bară abia când faptul e deja consumat.

Pe locul doi se află cei născuți în zodia Gemeni. Acești nativi sunt foarte buni la inventat povești, atunci când sunt dezamăgiți de realitate.

Se folosesc de frânturi de adevăruri dacă vor să facă rău cuiva și sunt foarte abili la a contura povești despre cei pe care nu îi au la suflet.

Locul întâi este ocupat de zodia… Scorpion! Considerat cel mai machiavelic dintre toate cele 12 semene zodiacale, Scorpionul nu are scrupule și merge până în pânzele albe pentru a-și atinge scopurile.

Dacă pentru asta e nevoie să facă rău gratuit, nu se vor gândi de două ori la acest lucru. Scorpionii sunt și ei buni la inventat povești și fac adesea din țânțar armăsar. Mai mult, dacă nu le ești prieten adevărat, nu vor ține cont de secretele pe care i le dezvălui.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×