Top 10 ţări din lume cu cele mai FRUMOASE femei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/02/2015, 21:47
Top 10 ţări din lume cu cele mai FRUMOASE femei GALERIE FOTO

Strănii care ne vizitează ţara spun că româncele sunt cele mai frumoase femei din lume. Din păcate, România nu este top 10!

GALERIE FOTO 

Cum părerile sunt împărţite în astfel de cazuri, am făcut o medie din care rezultă următoarea ierarhie:

10. UCRAINA are unele dintre femeile cele mai îndrăzneţe din lume. Sunt fierbinşi şi drăguţe în acelaşi timp.

9. ITALIA este recunoscută pentru femeile sale cu piele măslinie, uşor bronzată, şi cu păr şaten.

8. FRANŢA vine cu femei cunoscute pentru atitudinea nonşalantă, pasionate de modă. Franşuzoaicele sunt romantice şi sofisticate.

7. COREEA DE SUD are femei cu feţe inocente şi drăguţe totodată, dar şi cu personalităţi atrăgătoare. Pielea este albă şi strălucitoare, iar corpul suplu şi curbat.

6. SERBIA prezintă o femeie care este o combinaţie perfectă de moştenire slavă şi mediteraneană. Fetele sunt înalte, drăguşe, îmbrăcate elegant şi atrăgătoare. Aproape toate ar putea fi actriţe de cinema!

5. ARGENTINA are femei conştiente de frumuseţea lor. Acordă o atenţie sportiă pentru îngrijirea pielii şi a părului. Femeile cu piele fină şi stralucitoare rămân mereu la modă.

4. INDIA are printre cele mai frumase chipuri feminine din lume. Amestecul rasial şi cultural a creat femei cu ten închis şi piele lucioasă, apreciate de experţi.

3. VENEZUELA este şara care dă cele mai multe câştigătoare de Miss Univers şi Miss World. Femeile sune recunoscute pentru feţele frumoase şi corpurile subţiri şi lungi, dar şi pentru sângele fierbinte.

2. RUSIA punctează cu femei care sunt foarte apreciate pentru lor pielea frumoasă, ochii albaştri şi corp atletic.

1. BRAZILA cu blonde şi brunete, are femei renumite pentru corpurile lor sportive şi atractive, dar şi pentru chipurile fermecătoare. Tenul mediu şi pielea strălucitoare fac din brazilience cele mai frumoas femei din lume.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×