Top cele mai sexy 10 sportive din lume. Uite cum pozează în intimitatea lor

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
19/10/2016, 18:18
Top cele mai sexy 10 sportive din lume. Uite cum pozează în intimitatea lor GALERIE FOTO

Revista ” Men’s Health” a realizat topul celor mai frumoase zece sportive din lume. Prima în clasament este tînăra Alana Blanchard (surf).

Alana Blanchard nu atrage atenţia doar prin rezultatele sportive, ci şi prin frumuseţea sa. Considerată una dintre cele mai talentate practicante de surf, americanca i-a cucerit pe suporterii de sex masculin care au plasat-o pe prima poziţie în clasamentul celor mai frumoase sportive. „Îmi place să port costume de baie. De ce să nu profit de avantajul corpului meu? Arăt bine şi sînt conştientă de asta”, a declarat Alana.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Atletismul, la putere
Deşi titlul i-a revenit unei surferiţe, topul este dominat de practicantele atletismului, printre primele zece aflîndu-se trei atlete. Alături de Lolo Jones (locul 7) şi Allison Stokke (locul 9), cea mai înaltă poziţie o ocupă Leryn Franco. Frumoasa atletă din Paraguay este recunoscută pentru prezenţa la prezentările de modă, dar şi pentru participările la diverse concursuri de frumuseţe. Chiar dacă s-a făcut remarcată mai mult în partea de modeling, aruncătoare cu suliţa a reuşit în acest an să stabilească un nou record naţional, demonstrînd că se descurcă la fel de bine şi pe plan sportiv.

De două ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, fotbalista Heather Mitts încheie clasamentul frumuseţilor din sport. Chiar dacă are 33 de ani, americanca nu face nici un compormis cînd vine vorba de aspectul fizic. „Ori dau totul cînd mă antrenez, ori stau şi mă odihnesc. Nu există jumătăţi de măsură”, a declarat Mitts.

TOP 10 CELE MAI FRUMOASE SPORTIVE

1. Alana Blanchard, surf

2. Leryn Franco, atletism

3. Heather Mitts, fotbal

4. Niki Gudex, mountain-bike

5. Lokelani McMichael, triatlon

6. Blair O’Neal, golf

7. Lolo Jones, atletism

8. Kim Glass, volei

9. Allison Stokke, atletism

10. Anastasia Ashley, surf

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×