A murit muzicianul Tom Petty. A fost găsit inconştient în locuinţa sa din Malibu

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
04/10/2017, 00:00
A murit muzicianul Tom Petty. A fost găsit inconştient în locuinţa sa din Malibu

Doliu în lumea muzicii. Cunoscutul cântăreţ Tom Petty, lider al formaţiei Tom Petty and the Heartbreakers, în vârstă de 66 de ani, a decedat, conform unui anunţ făcut de familia sa. Se pare că muzicianul a fost găsit inconştient în locuinţa sa din Malibu, cel mai probabil în urma unui infarct.

Anunţul decesului lui Tom Petty a fost făcut de către familia acestuia. „Tom Petty a murit în pace, înconjurat de familie, de membrii trupei şi de prieteni”, este mesajul familiei, citat de BBC.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tom Petty a cântat ultima oară lunea trecută

Tom Petty a fost găsit inconştient în locuinţa deţinută în Malibu, a fost dus în stare gravă la spital şi a fost conectat aş aparate, anunţă news.ro. Ultimul spectacol al lui Tom Petty and  the Heartbreakers a avut loc lunea trecută, în cadrul turneului aniversar al trupei.

Petty a devenit celebru în anii 1970 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers, care a lansat mai multe melodii de succes „American Girl”, „Stop Draggin’ My Heart Around”, „Breakdown”, „Listen to Her Heart”. Acesta a avut succes şi a cântat şi solo, iar din acea perioadă este cunoscută piesa „Freefallin'”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×