Ion Ţiriac şi-a prezentat bijuteria auto de 630 de mii de euro!

Filon Stan   
in Masini
06/02/2018, 16:43
Ion Ţiriac şi-a prezentat bijuteria auto de 630 de mii de euro! GALERIE FOTO

Milionarul Ion Ţiriac şi-a prezentat noua achiziţie! A fost produs în doar 99 de exemplare, are 630 de CP şi costă puţin peste 600 de mii de euro!  Vorbim despre singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din România, care a intrat recent ăn colecţia omului de afaceri. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

O combinaţie unică între o limuzină luxoasă şi un model off-road, maşina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălţime de 2,235 m şi aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spaţiu amplu şi confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parţial decapotabil, ocupanţii locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Ţiriac şi-a prezentat Maybach-ul de 630 de mii de euro

Caracterul luxos şi rafinat al modelului Landaulet este pus în evidenţă de tapiţeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant şi este disponibilă în patru combinaţii cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Ţiriac Collection” şi tapiţerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanţe.

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat că şi-a comandat şi un Mercedes-AMG Project One, o maşină de 2,3 milioane euro a cărei producţie este limitată la 275 exemplare, care va fi livrată în 2019.

 

Ştirea MOMENTULUI

Alexandru Arșinel a slăbit enorm! Cum arată actorul la 79 de ani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.