Ținuta îndrăzneață purtată de Vica Blochina la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu. S-a cam văzut tot! FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 19:57
Ținuta îndrăzneață purtată de Vica Blochina la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu. S-a cam văzut tot! FOTO GALERIE FOTO
Vica Blochina are un corp de top-model. Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a fost sexy și rea la nunta Adelinei Pestrițu! Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a ales o rochie transparentă cu paiete, articol vestimentar care le-a dat temperatură bărbaților din sala evenimentului. Vica și Adelina sunt prietene de foarte mulți ani, iar lituanianca nu a putut refuza prezența la nunta amicei sale.

Vica Blochina, rochie transparentă la nunta prietenei sale

Vica Blochina a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu. Fanii au putut remarca rochia transparentă a vedetei, la care a asortat, la brâu, o centură o centură purpurie care avea niște aplicații argintii. Coafura vedetei nu a fost una sofisticată, căci a preferat o banală prindere în spate a părului.

„Petrecerea de nuntă a fost una pe cinste. Am cântat, am dansat, am făcut un milion de poze cu toți cei care au avut plăcerea să ne fie alături. Și cel mai important este că am creat amintiri prețioase împreună, care ne vor însoți pe parcursul întregii vieți. Iubirea ne-a unit și ne-a făcut ceea ce suntem astăzi. Un întreg”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei imediat după fiesta.

Aceasta e ținuta transparentă purtată de Vica la nuntă. Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Adelina Pestrițu, mireasă pentru a doua oară

„Nimic nu se compară cu sentimentul plăcut pe care îl am de când am reușit să-mi întemeiez o familie atât de frumoasă. Am un soț pe care îl iubesc și mă iubește, care mi-a dăruit un copil pe care îl divinizăm. Iar asta face că totul în viața noastră să fie ușor și radiant. Ziua asta ne-a unit mai mult pentru că de acum suntem și sub protecția lui Dumnezeu după ce am primit binecuvântarea și cununia religioasă cu toate cele sfinte…”, a mai scris emoționată vedeta.

Adelina Pestrițu a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani datorită lui Liviu Vârciu. Vedeta a fost încadrată de critici în rândul starurilor de carton, căci a avut nevoie de această rampă de lansare (”iubita lui X”) pentru a avea ceva de spus în televiziune. A fost căsătorită cu Liviu de la L.A. timp de un an de zile, după care a divorțat. A fost în centrul atenției apoi datorită relației cu Speak. Și separarea dintre cei doi a fost una destul de mediatizată. L-a întâlnit apoi pe Virgil, omul cu care are o fetiță minunată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×