Ţinută controversată la Globurile de Aur! S-a văzut tot prin rochie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 14:31
Ţinută controversată la Globurile de Aur! S-a văzut tot prin rochie GALERIE FOTO

O vedetă de peste ocean a făcut senzaţie la petrecerea de după gala de decernare a premiilor Globurile de Aur 2016. Frumoasa cântăreaţă a purtat o rochie minusculă, cu spatele gol şi crăpată pe lateral. Ceea ce a făcut deliciul participanţilor la petrecere a fost faptul că artista nu a purtat deloc lenjerie intimă.

Mai mult decât atât, materialul din care a fost realizată ţinuta brunetei este uşor transparent, lăsând la vedere conturul formelor ei voluptuoase. Cântăreaţa Charli XCX a făcut o alegere vestimentară controversată pentru acest eveniment.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a purtat o ţinută controversată

La numai 23 de ani, Charli XCX a întors capetele tuturor bărbaţilor. Fără niciun fel de inhibiţii, cântăreaţa şi-a expus cu mândrie formele primite de la Mama Natură.

Vedeta este de părere că orice femeie ar trebui să se simtă bine în pielea ei şi să nu facă compromisuri atunci când vine vorba de o anumită preferinţă vestimentară, doar pentru că se tem de gura lumii.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×