ANUNŢ ŞOC despre GABRIEL COTABIŢĂ! Au vrut SĂ ÎL ÎNGROAPE!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
11/06/2015, 13:22
ANUNŢ ŞOC despre GABRIEL COTABIŢĂ! Au vrut SĂ ÎL ÎNGROAPE!

De parcă nu avea destule motive de suferinţă, mama lui Gabriel Cotabiţă a primit mai multe oferte de a cumpăra un loc de veci pentru artist, în săptămânile în care acesta se zbătea între viaţă şi moarte.

Nu puţini au fost cei care s-au grăbit să-i cânte prohodul lui Gabriel Cotabiţă în perioada în care acesta a zăcut, în comă, pe patul de spital, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

Veştile înfiorătoare pe care familia le primea, fie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fie de la alţi specialişti renumiţi neimplicaţi însă în acest caz, au fost un motiv în plus pentru samsarii de morminte, care au încercat să facă un ban frumos din suferinţa apropiaţilor artistului, să-şi încerce norocul.

PRO TV, ANUNŢ BOMBĂ: VÎNDUT!

Chiar în incinta spitalului, mama lui Gabriel Cotabiţă ar fi fost abordată de persoane “binevoitoare”, care se ofereau să-i vândă, avantajos, un loc de veci.

Le-a ţinut piept cum a putut

Femeia, nedormită şi îngrijorată de starea de sănătate a fiului său, dar încrezătoare în şansele lui de a-şi reveni, nici nu a vrut să audă.

TRAGEDIE! ROM NIA, ÎN LACRIMI! A MURIT „ÎNGERUL COPIILOR”! 

La rândul lor, nici cele trei fiice ale artistului, care l-au vegheat zi şi noapte şi s-au rugat fără încetare pentru el, nu au avut vreodată în plan, în această perioadă, să cumpere un mormânt pentru tatăl lor, superstiţioase fiind că doar acest gând ar putea provoca o nenorocire şi mai mare.

DOLIU MARE ÎN CINEMATOGRAFIA DIN ROM NIA! A MURIT UN MARE ACTOR!

În prezent însă, la doar câteva zile de la “tranzacţiile” pe care le-au refuzat, artistul şi-a revenit ca prin minune, iar acum, singura preocupare a celor care-i sunt alături e aceea de a-l ajuta pe acesta să se recupereze total.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×