VIDEO. Cinci tineri din Suceava au ars de vii în noaptea de Halloween! Şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului

Filon Stan   
în Hotnews
01/11/2017, 12:11
VIDEO. Cinci tineri din Suceava au ars de vii în noaptea de Halloween! Şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului

Tineri arşi de vii de Halloween! Masina lor a intrat într-un camion. Cinci persoane au murit, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un camion şi a luat foc, în judeţul Suceava. În accident a fost implicat şi un al treilea autoturism. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei, însă nu exclud nici posibilitatea ca tânărul care conducea autoturismul care a luat foc să fi consumat alcool, deoarece tinerii se întorceau de la o petrecere de Halloween.

Accidentul s-a petrecut în jur de ora 03:00. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, iar la sosirea acestora autroturismul ardea în totalitate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tineri carbonizaţi de Halloween! Accidentul s-a soldat şi cu un rănit

După stingerea incendiului, în maşină au fost găsite cinci persoane ale căror trupuri erau carbonizate. În camion se aflau două persoane, care au refuzat transportul la spital, iar în celălalt autoturism implicat în accident se afla un bărbat care a fost rănit la picioare şi transport la spital.

“Accidentul s-a petrecut pe DN 17 care leagă Suceava de Gura Humorului, la intrare în comuna Ilişeşti, într-o curbă la dreapta. Autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani din Gura Humorului, cel mai probabil din cauza vitezei, a pătruns pe contrasens, a lovit o autoutilitară şi apoi a ricoşat în maşina din aflată în spatele autoutilitarei. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a luat foc, iar toate persoanele aflate în maşină au decedat. Deocamdată nu se ştie dacă acestea au murit în urma impactului sau au decedat carbonizate, după ce maşina a ars în întregime. La această oră poliţiştii lucrează la identificarea persoanelor aflate în autoturismul care a ars în întregime. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă” a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, subcomisar Ionuţ Epureanu.

Traficul rutier pe DN Suceava – Gura Humorului a fost întrerupt în totalitate în zona accidentului pentru mai multe ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×