Tînără, model, bătută zilnic de soţ din ziua nunţii! Barbatul a filmat abuzurile ca să se „laude” prietenilor

Mirela Apostol   
în Hotnews
11/03/2016, 00:11
Tînără, model, bătută zilnic de soţ din ziua nunţii! Barbatul a filmat abuzurile ca să se „laude” prietenilor GALERIE FOTO

O filmare tulburatoare, cu o tanara, model, plina de vanatai, care isi ridica bratele in incercarea disperata de a se apara de sotul violent, a fost publicata pe internet.

Berenger Rose, 27 de ani, din Sydney, Australia, isi protejeaza chipul cu bratele, in timp ce-si implora sotul, Shane Cuthbert, 25 de ani, sa nu-i mai faca rau. Barbatul si-a filmat sotia maltratata, care plangea si se ruga de el sa nu mai fie batuta, iar apoi a trimis inregistrarea prietenilor, ca distractie, relateaza Current Affair.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE
„Te rog opreste-te, ma ranesti”, spune femeie plangand, in timp ce-si ridica bratele si isi strange langa corp picioarele pline de vanatai. Pe aceeasi inregistrare, barbatul este auzit cum isi ironizeaza sotia: „Berenger Rose, model de coperta”. (vezi VIDEO aici)

Tanara de 27 de ani spune ca sotul ei a devenit violent anul trecut, imediat dupa ce s-au casatorit. In emiSiunea tv, a povestit ca timp de sase luni a fost batuta aproape in fiecare zi. In afara violentelor fizice, barbatul a tinut-o tot timpul sub control, ea neavand voie sa raspunsa la propriul telefon. In plus, a fost sechestrata de barbat in casa in majoritatea timpului.

In tot acest interval, femeia nu a avut curajul sa-si reclame sotul la politie, pentru i-a fost frica de razbunare. Insa Shane Cuthbert a fost retinut de politie dupa ce filmarea pe care chiar el a facut-o a aparut pe internet. Berenger Rose este un model cunoscut si apreciat in Australia.

Sursa: stirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×