Timp de 10 ani, Anca Badiu a trecut prin clipe cumplite! Totul a pornit de la un diagnostic greșit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/04/2020, 15:59
Timp de 10 ani, Anca Badiu a trecut prin clipe cumplite! Totul a pornit de la un diagnostic greșit
Anca Badiu a suferit enorm în ultimii ani. Fosta artistă a fost diagnosticată cu o boală de care nu suferea. Sursa foto: Captură Video

În 2002, Anca Badiu se alătura trupei Class și împreună cu colegii săi de atunci reușea să cucerească cele mai importante scene ale țării cu melodii precum „Luna mi-a zâmbit” sau „Într-o zi”, fredonate chiar și acum, după 18 ani.

Deși cariera ei era în plină ascensiune, frumoasa artistă a preferat să se retragă ulterior din lumina reflectoarelor, ca urmare a unor evenimente extrem de dureroase, culminate cu pierderea fulgerătoare a fratelui, care a suferit un stop cardio-respirator chiar în timp ce se afla în vacanță în Spania.

Anca Badiu a trecut prin momente cumplite. Din cauza unui diagnostic greșit, s-a tratat pentru o boală pe care nu o avea

Și de parcă o astfel de tragedie nu ar fi suficientă, fosta solistă a căzut victimă neglijenței medicilor, tratându-se astfel pentru o boală de care avea să afle ulterior că nu suferea. I s-a spus inițial că are hernie hiatală, afecțiune însoțită adesea de reflux gastroesofagian, de unde și confuzia specialiștilor care au consultat-o.

Au fost nevoie de cel puțin 10 ani pentru ca Anca Badiu să afle că, de fapt, este vorba despre gastrită, boală în urma căreia survin de obicei dureri stomacale. Totodată, medicii au depistat și unele probleme cu fierea, astfel că fosta artistă trebuie să urmeze cu sfințenie un tratament foarte riguros.

La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală.

Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită… Am probleme cu fierea. Neavând această hernie hiatală, începând și dieta cu nutriționistul… Diagnosticul a fost pus greșit”, a dezvăluit Anca Badiu într-un interviu acordat recent.

De ce a decis să se retragă din industria muzicală

Chiar dacă s-au scurs deja ani buni de când a spus adio carierei muzicale, nu puțini sunt cei care îi fredonează melodiile lansate atât alături de colegii din Class, cât și în scurta experiență solo.

Ba mai mult, fanii continuă să spere că într-o bună zi va lua în calcul să revină pe scenă. Potrivit spuselor sale, șansele ca dorința să li se îndeplinească sunt, însă, extrem de mici. „M-am retras într-un context în care s-au produs niște evenimente dureroase.

Nu mai vreau să mai vorbesc despre asta. Nu-mi face bine. Viața merge înainte, se întâmplă lucruri”, a explicat fosta cântăreață, precizând cu regret că nu mai poate da timpul înapoi, oricât și-ar dori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×