Personajele din Game of Thrones ajung pe timbre! Vezi de când le poţi expedia!

Filon Stan   
în Galerie foto
04/01/2018, 14:05
Personajele din Game of Thrones ajung pe timbre! Vezi de când le poţi expedia! GALERIE FOTO

O emisiune de timbre dedicată serialului de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi lansată pe 23 ianuarie de Royal Mail (Poşta Regală din Marea Britanie, n.r.), scrie bbc.com. Colecţia va include 15 trimbre şi va fi lansată cu scopul de a pune în lumină contribuţiile britanice la serialul de televiziune bazat pe romanele din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, scrise de autorul american George R. R. Martin. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Show-ul de televiziune american a fost filmat în mare parte în Irlanda de Nord, cu o distribuţie în care predomină actorii britanici şi irlandezi. Personajele Daenerys Targaryen, Jon Snow şi Arya Stark, interpretate de starurile britanice Emilia Clarke, Kit Harington şi, respectiv, Maisie Williams, se numără între personajele care apar în emisiunea de timbre.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Timbre Game of Thrones vor fi lansate pe piaţă luna aceasta!

În colecţie vor fi incluşi şi actorii britanici: Lena Headey, care o interpretează pe Cersei Lannister, Sophie Turner, care joacă rolul Sansei Stark, şi Charles Dance, care interpretează personajul Tywin Lannister. Alte personaje importante ale serialului care sunt interpretate de actori britanici şi care vor apărea în emisiunea de timbre sunt: Eddard Stark, interpretat de Sean Bean, şi Olenna Tyrell, interpretată de Dame Diana Rigg.

În colecţie vor apărea, de asemenea, două personaje care sunt interpretate de actori de alte naţionalităţi – Tyrion Lannister, jucat de americanul Peter Dinklage, şi Jaime Lannister, jucat de actorul danez Nikolaj Coster-Waldau. Pe alte cinci timbre vor fi imagini cu personajul „Night King” (Regele Nopţii) şi armata sa de „White Walkers” (Umblători Albi), precum şi cu uriaşi, lupi străvechi, dragoni, dar şi cu Tronul de Fier.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” se află în producţie şi ar urma să aibă premiera în 2019. „Urzeala tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×