Tim Cook este homosexual! CEO-ul Apple a recunoscut tot: „Sunt foarte mândru de asta”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
25/10/2018, 18:39
Tim Cook este homosexual! CEO-ul Apple a recunoscut tot: „Sunt foarte mândru de asta”

Tim Cook este homosexual. CEO-ul uneia dintre cele mai mari companii din lume a făcut mărturisiri șocante în cadrul unui interviu acordat CNN. Cel care se află la cârma gigantului Apple și-a dezvăluit adevărata orientare sexuală în fața întregii lumi.

Bărbatul se declară extrem de mândru de asta și consideră că acest lucru este o binecuvântare de la Dumnezeu. „Sunt foarte mândru de asta. Să fiu homosexual este cel mai mare dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu”

CEO-ul Apple a mărturisit toate acestea în fața prezentatoarei Christine Amanpour, în cadrul emisiunii sale de pe CNN International și PSB, în data de 30 octombrie 2014. „Am vorbit public despre asta pentru că începusem să primesc poveşti de la copii care spuneau că citesc online că sunt homosexual”, a mai mărturisit el în interviu.

Confesiunile lui Timp Cook au șocat o lume întregă

Timp Cook spunea că mailurile pe care le primea erau din partea unor copii supuși unor abuzuri greu de închipuit din cauza orientării lor sexuale. Și, deși este o persoană introvertită a luat decizia de a mărtiurisi în fața lumii detalii intime legate de orientarea sa sexuală. Astfel, Tim a sperat ca ceilalți oameni să-i ia exemplul și să mărturisească.

„Simţeam nevoia să fac ceva pentru ei”, a mai declarat Cook. El voia să schimbe percepția oamenilor, să-i îndemne și să-i încurajeze pe copiii homosexuali că „pot fi homosexuali, dar şi să meargă mai departe şi să facă ceva important în viaţă”.

Tim a fost primul CEO al unei companii aflate în topurile revistei Forbes, care a recunoscut că este homosexual. După acesta au urmat și alții.

„Am aflat ce înseamnă să fii o minoritate. Sentimentul de a aparţine unei minorităţi îţi dă un grad de empatie faţă de alţi oameni care nu sunt în majoritate”, a mai adăugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×