Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum, la aproape 50 de ani

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/10/2018, 17:25
Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum, la aproape 50 de ani GALERIE FOTO
Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum, la aproape 50 de ani

Îți mai amintești de cântăreața Nicola, cea care făcea furori la începutul anilor 90. Ei bine, Nicola arată excelent la cei 49 de ani ai săi. Chiar dacă a oscilat tot timpul cu greutatea, cântăreața are același tonus. Este plină de energie, iar look-ul său este aproape la fel ca în anii tinerții.

În urmă cu un an, într-un interviu acodat revistei Click!, Nicola mărturisea următoarele:

„Subiectul meu preferat: s-a îngrășat, ba nu, a slăbit. Cel mai mult mă distrează când mă opresc oamenii pe stradă, în metrou (că da, merg și cu metroul, și cu autobuzul, că n-am fițe) și îmi spun că arăt mai bine ca la tv, ca deh, tv-ul îngrasă. Avem și noi perioade și perioade, suntem oameni. În rest, merg mult pe jos, încerc să mănânc cât mai bio și-mi dau silința să arăt din ce în ce mai bine. Oricum, nu mi-a plăcut niciodată ideea de a fi prea slabă, ci o femeie cu forme, tonifiată”.

Nicola va împlini curând 50 de ani

Cântăreața va schimba prefixul vârstei în curând – pe 5 noiembrie – dar anii parcă nu și-au lăsat amprenta asupra sa. În ultimele fotografii postate pe paginile sale de socializare, Nicola este neschimbată.

Artista s-a remarcat în anul 1985 la Festivalul Mamaia, când a reușit să obțină premiul teatrului Fantazio și premiul de cel mai bun prieten al carului 5 TVR, alături de grupul muzical FORTE. Nicola se poate lăuda cu o mulţime de performanţe, dar printre cele mai memorabile a fost participarea sa la Festivalul Mamaia în 2002, unde a reuşit să ocupe locul al doilea pe podium cu piesa „Lângă mine”, la secțiunea „Creație”, dar și „Premiul Presei”.

În 2003, cântăreața Nicola câștigă selecția națională de la Eurovision și pleacă în Letonia, la Riga, unde performața sa îi aduce locul al 10-lea.

Muzica, marea iubire a Nicolei

Marea iubirea a Nicolei este – evident –  MUZICA. Și, chiar dacă nu face parte din noua generație de artiști, Nicola se reinventează constant. Artista experimentează diferite stiluri muzicale chiar dacă trebuie să iasă din zona de confort.

„Eu am fost întotdeauna atrasă de muzica electronică. În ianuarie 2015 eram în New York (Statele Unite) am fost într-un club unde mixau DJ. Acela a fost momentul în care am hotărât că asta vreau sa fac, că nu mai dau înapoi și că trebuie să găsesc oamenii potriviți pentru ca să se și întâmple”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×