Theodor Paleologu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis, chiar înaintea alegerilor prezidențiale: „Vreau să-l trimit la Sibiu. Nu s-a adaptat la București”

Bogdan Solomon   
în Alegeri Prezidențiale 2019
09/11/2019, 14:13
Theodor Paleologu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis, chiar înaintea alegerilor prezidențiale: „Vreau să-l trimit la Sibiu. Nu s-a adaptat la București”
Theodor Paleologu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Sursa foto: ordinea.ro

Ne mai desparte doar o zi până în momentul în care vom alege viitorul președinte al Românie, iar candidații aflați în cursa pentru Palatul Cotroceni profită de timpul rămas pentru a lansa atacuri virulente la adresa adversarilor politici. Este și cazul lui Theodor Paleologu, care nu a ezitat să-l critice în termeni duri pe actualul președinte, Klaus Iohannis, indignat de refuzul acestuia de a lua parte la dezbateri. Nici Viorica Dăncilă nu a scăpat de ironiile prezidențiabilului Partidului Mișcarea Populară.

Theodor Paleologu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Într-un interviu acordat recent, acesta a dezvăluit că își dorește să câștige bătălia electorală pentru a pune punct „acestui capitol reprezentat de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă”. Totodată, Paleologu a vorbit despre relația cu premierul Ludovic Orban, căruia are de gând să-i propună înlocuirea anumitor miniștri din Guvernul său.

Principalul motiv (n.r. pentru care lumea ar trebui să îl voteze) este Klaus Iohannis, pe care vreau să-l trimit la Sibiu. Nu s-a adaptat la Bucureşti. Cred că fac un lucru bun pentru ţară să închei acest capitol reprezentat de Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Ei sunt personajele pe care vreau să le trimit acasă. Mă înţeleg foarte bine cu domnul Orban. Am o relaţie mult mai bună cu domnul Orban decât are domnul Iohannis. Vom continua să avem o bună înţelegere şi probabil îi voi sugera şi să schimbe anumiţi miniştri pentru că nu toţi sunt cei mai buni.

 

„Trag nădejde că românii vor vota cu mintea”

În ceea ce privește șansele de a intra în turul al II-lea care ar urma să aibă loc pe 24 noiembrie, candidatul PMB a evitat să ofere un răspuns concret, precizând, însă, că are încredere în discernământul cetățenilor români. „Sper că nu se vor lăsa manipulați”, spune Paleologu.

Mi-e greu să fac o evaluare. Nu ghicesc în cafea, nu sunt mama omida. Cred cu tărie în şansele mele. Norocul e de partea celor îndrăzneţi şi celor care au credinţă. Totul e din mintea mea, nu repet discursuri scrise de alţii şi cred cu tărie că ce spun eu şi ce am de gând să fac e important pentru ţară. Pot aduce o schimbare semnificativă. Oamenii vor decide. Am încredere în discernământul românilor. Sper că nu se vor lăsa manipulaţi de genul ăsta de strategii negative bazate pe ură. Trag nădejde că românii vor vota cu mintea”, a mai declarat Theodor Paleologu pentru sursa citată.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×