Testul psihologic Szondi | Alege personajul care te sperie cel mai mult şi vei afla cum eşti TU, de fapt

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/03/2017, 22:56
Testul psihologic Szondi | Alege personajul care te sperie cel mai mult şi vei afla cum eşti TU, de fapt GALERIE FOTO

Testul Szondi este o examinare psihologica creata de Leopold Szondi, care a fost utilizata o perioada de timp lunga in special in psihologia est-europeana, insa care astazi nu se mai foloseste, fiind inlocuit cu teste mai relevante.

Ideea fundamentala a testului este ca suntem atrasi de persoanele ce ne sunt asemanatoare. Intrucat caracteristicile care ne deranjeaza la noi, precum si impulsurile nepotrivite ni le reprimam inca din copilarie, acest test va scoate la iveala ce e mai rau din noi.

INSTRUCTIUNI

Uita-te bine la toate portretele din fotografia de mai sus si alege persoana cu care nu ai vrea, sub nicio forma, sa te intalnesti in intuneric intrucat te-ar speria si te-ar dezgusta. Citeste apoi interpretarea pentru cifra care corespunde fotografiei alese.

IMPORTANT!

Nu interpreta gresit rezultatul testului, nu suferi de nicio tulburare psihica. Testul original contine 6 seturi de cate 8 portrete, pentru fiecare grupa: tendinte homosexuae, sadism, epilepsie, isterie, schizofrenie catatonica, stare depresiva si stare maniacala. Varianta aceasta este o varianta la scara mica a testului asa ca sunt sanse mici sa indice vreo tulburare psihica in toata puterea cuvantului. Totusi, va indica anumite tendinte si trasaturi pe care le ai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×