TEST. Ce melodie ţi se potriveşte în funcţie de personalitate

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/05/2015, 15:32
TEST. Ce melodie ţi se potriveşte în funcţie de personalitate

Am conceput un test care îţi spune ce melodie ţi se potriveşte în funcţie de răspunsurile pe care le dai despre tine şi preferinţele tale.

Rezolvă ‘Test – ce melodie ţi se potriveşte’ şi ai ocazia să asculţi o piesă care este perfectă pentru personalitatea ta, în funcţie de răspunsurile pe care le dai despre preferinţele tale muzicale.

Am făcut acest test care descoperă ce melodie ţi se potriveşte în funcţie de ce apreciezi tu cel mai mult la o piesă tocmai pentru a nu mai căuta cea mai bună melodie, ci pentru a o asculta direct, fără prea mare efort.

Pentru a rezolva ‘Test – ce melodie ţi se potriveşte’ trebuie doar să răspunzi la câteva întrebări simple despre tine şi gusturile tale în materie de muzică.

Pentru început va fi nevoie să apeşi pe butonul LET’S PLAY pe care îl găseşti mai jos şi apoi automat îţi vor apărea în faţă întrebările testului care sunt cât se poate de simple.

Trebuie să alegi la fiecare întrebare varianta ta de răspuns şi automat ţi se va afişa următoarea întrebare, tot aşa până la sfârşit când vei afla ce melodie ţi se potriveşte ţie în funcţie de personalitatea şi gusturile tale.

FĂ TESTUL AICI

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×