GALERIE FOTO Un american primeşte gratuit ultima creaţie de la Tesla, doar pentru că este foarte convingător!

Filon Stan   
în Galerie foto
02/11/2017, 14:15
GALERIE FOTO Un american primeşte gratuit ultima creaţie de la Tesla, doar pentru că este foarte convingător! GALERIE FOTO

Un american foarte convingător a dat lovitura! Bărbatul va primi cadou ultima creaţie de la Tesla de 100 de mii de euro, după ce a convins mai mulţi oameni să îşi cumpere automobile de la producătorul american. Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reuşit să convingă 55 de oameni să-şi cumpere o Tesla şi va primi cadou viitoarea generaţie Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare iniţiat de companie. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Programul Tesla de răsplătire a celor care le aduc clienţi noi are din nou rezultate. Acum doi ani, norvegianul Bjorn Nyland, unul dintre primii clienţi ai lui Model S din ţara nordică, a reuşit să convingă zece oameni să cumpere un Tesla Model S nou şi a fost răsplătit cu o Tesla Model X din seria limitată Founder’s Edition. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tesla Roadster gratis pentru un american. Maşina nu a sosit încă

Performanţa nordicului a fost depăşită acum de Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite care a reuşit să convingă 55 de clienţi să cumpere o Tesla. Prin urmare, compania îl va răsplăti cu viitoarea generaţie Tesla Roadster, aşa cum prevede programul de recomandări al companiei. Tesla Roadster se poate comanda şi în România pentru puţin peste 100 de mii de euro!

Americanul este cunoscut pentru clipurile de pe canalul său de Youtube unde postează informaţii săptămânale referitoare la maşinile Tesla. Este acelaşi loc unde a reuşit să convingă cei 55 de clienţi să cumpere Tesla Model S sau Model X.

Înainte ca viitoarea Tesla Roadster să ajungă la el, compania trebuie să verifice dacă maşinile sale electrice ajung la cei 55 de clienţi recomandaţi de american.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×