Terifiant! Un copil de patru ani îşi aminteşte cum a murit pe front într-o viaţă anterioară! „De ce m-aţi lăsat să mor în acel foc?”

Filon Stan   
în Hotnews
18/09/2017, 00:05
Terifiant! Un copil de patru ani îşi aminteşte cum a murit pe front într-o viaţă anterioară! „De ce m-aţi lăsat să mor în acel foc?”

Reîncarnarea este un concept des întâlnit în istoria omenirii. Au fost cazuri când copii de câţiva ani au dat detalii amănunţite despre vieţile lor anterioare. Un astefel de caz are loc acum, în America. Un băieţel de patru ani are coşmaruri în care este ucis pe câmpul de luptă. Detaliile date de copil i-au făcut pe părinţii lui să caute în trecut. Amintirile sale se regăsesc în arhivele secrete ale armatei Statelor Unite ale Americii!

Părinţii micuţului au făcut public cazul susţinând că Andrew îşi povesteşte nenumărate întâmplări din viaţa sa anterioară. Una dintre cele mai traumatizante este cea a morţii fostului soldat, care a fost ucis de focul unei explozii. Andrew foloseşte îi întreabă frenetic: „de ce m-aţi lăsat să mor în acel foc?”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Reîncarnare în SUA! Poveştile copilului, în arhivele secrete ale armatei SUA

Cercetători de renume s-au oferit voluntari să ajute în elucidarea cazului. În cele din urmă s-a stabilit că fostul soldat american Val S. Lewis a fost trimis într-o misiune de menţinere a păcii în 1983 în Beirut. Într-o zi a avut loc un atentat cu maşini capcană şi atunci soldatul american şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii de amploare. Corpul său a fost dus în Statele Unite şi a fost îngropat în Cimitirul Naţional din Marietta Georgia.

Spusele celui mic au credibilitate deoarece ar fi trebuit să aibă acces la arhivele armatei americane, pentru a cunoaşte detaliile respective. Mai mult de atât, specialiştii au hotărât că Andrew oferă numeroase evenimente şi detalii din viaţa fostului soldat american, motiv pentru care totul este cât se poate de real. Astfel, băiatul de numai 4 ani este considerat reîncarnarea unui fost soldat, care nu era pregătit să moară şi nu şi-a acceptat niciodată moartea, considerent extrem de solid pentru reîncarnare.

Acest caz nu este unul izolat, de-a lungul timpului au ieşit în lumina reflectoarelor mai mulţi copii care au prezentat numeroase amintiri din vieţile lor anterioare. Crcetătorii sugerează că reîncarnarea este un fenomen cât de poate de real, dar nimeni nu poate preciza care sunt condiţiile în care un suflet îşi alege un nou corp. În cazul micuţului Andrew, sufletul său a aşteptat aproape 20 de ani pentru a experimenta o nouă viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×