Teodora Stoica şi iubitul ei, scene de TANDREŢE la meciul Stelei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/04/2015, 14:13
Teodora Stoica şi iubitul ei, scene de TANDREŢE la meciul Stelei GALERIE FOTO

Fiica lui Mihai Stoica si-a scos din nou iubitul la meci. Cu ei in tribuna, Steaua este invincibila!

Teodora Stoica si iubitul ei, Andrei Craciunoiu, au o relatie de mai bine de 6 luni, dand de inteles ca lucrurile sunt mai serioase decat pareau atunci cand s-au combinat. Cei doi par sa se inteleaga de minune, avand si o pasiune comuna, dragostea pentru Steaua, sau FCSB, cum se numeste mai nou formatia unde tatal Teodorei a facut performanta ca manager, inainte de a ajunge dupa gratii.

Prima iesire pe stadion a celor doi s-a petrecut la derby-ul Steaua – Dinamo, cand „ros-albastrii” s-au impus cu 3-0, spre bucuria „Memelusei”, care l-a acoperit de saruturi patimase pe Andrei, facandu-i parca in ciuda fostului iubit, Marius Turcu, aflat si el la meci, in calitate de mare fan al „cainilor”.

Joi seara, Teodora si Craciunoiu au fost din nou la meci, iar scenariu s-a repetat aproape la indigo. Steaua a castigat semifinala de Cupa cu Petrolul cu 3-1, iar fiica lui Meme l-a „sufocat” pe Andrei cu pupaturi si imbratisari care mai de care mai dragastoase.

In ritmul acesta, cu cei doi pe post de talisman, se pare ca prezenta lui Mihai Stoica in preajma echipei nu ar mai fi atat de necesara.

sursa: wowbiz.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×