TEO TRANDAFIR a vorbit despre moarte: „Am întâlnit un preot…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/05/2017, 20:19
TEO TRANDAFIR a vorbit despre moarte: „Am întâlnit un preot…”

Cunoscuta prezentatoare TV a acordat recent un interviu în care a vorbit despre momentele grele din viaţa sa, aşa cum a fost cel din urmă cu câţiva ani de zile, când s-a aflat la un pas de moarte.

Teo Trandafir a dat toate detaliile despre mai multe momente cât se poate de dificile din viaţa ei. După ce în mod incredibil şi-a revenit, pentru că în urmă cu şase ani de zile, în 2011, a fost la un pas de moarte, ea a început să preţuiască foarte mult toate momentele fericite. Aşa se întâmplă şi acum, pentru că vedeta de televiziune ţine în special la activităţile petrecute cu fiica ei, Maia.

„Am un prieten preot pe care îl iubesc foate mult şi când veneam într-o zi la Chişinău, m-a întrebat: «Fata mea, tu ţi-ai pregătit bagajele?» Zic: «Da». «Şi ţi-ai pus şi săpun şi ce-ţi mai trebuie ţie?» Zic: «Da». «Dar te-ai pregătit să mori?». «Nu». «Păi de ce nu? Aşa cum ţi-ai pregătit papucii de casă, nu poţi să te pregăteşti să şi mori? Într-o bună zi s-ar putea să se şi întâmple». Aşa că moartea nu mi se pare cine ştie ce chestie, mai ales că nu cred să fie om care să fi rămas viu după o sută şi ceva de ani. Adică tot trebuie să se întâmple. Nu-i aşa mare dramă“, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit celor de la evenimente.md.

Tot legate de respectivul eveniment nefast au fost şi cele câteva luni în care femeia de televiziune a fost căsătorită. Despre acest lucru Teo Trandafir a spus că „Nu cred în căsătorie. Nu credeam nici a doua oară, nu ştiu ce a fost în capul meu. Cred în relaţii bazate pe respect, dar pe de altă parte cred că e bine ca niciodată să nu zici niciodată. În momentul ăsta, în care tu mă întrebi, nu cred în căsătorie. Dar nu poţi să ştii niciodată ce mi se năzare. Suntem oameni vii, ale căror păreri se pot schimba de la o zi la alta“.

Mai mult decât atât, Teo a vorbit despre cea mai importantă persoană din viaţa ei, Maia, care s-ar părea că vrea să îi calce acesteia pe urme, fiindcă doreşte să îşi construiască un viitor în televiziune. În plus, fetiţa vedetei va împlini pe data de 9 mai vârsta de 13 ani.

„Face baschet de performanţă, dar nu cred că ăsta va fi viitorul ei. Are o aplecare extraordinară către comunicare. Vorbeşte foarte bine, pentru că este un temperament tenace. Se exprimă bine în faţa camerei video, e fluentă, e logică, e corectă şi încearcă, pe măsură ce trece timpul, să se grăbească mai puţin. Sub genericul «festina lente», cred că mă va urma. Asta îşi doreşte acum“, a mai adăugat Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×