De la emisiune, la spital! Cum a luat Teo Trandafir decizia să îşi micşoreze stomacul!

Filon Stan   
în Reality show
16/02/2018, 13:45
De la emisiune, la spital! Cum a luat Teo Trandafir decizia să îşi micşoreze stomacul! GALERIE FOTO

Îndrăgita realizatoare de emisiuni Teo Trandafir a vorbit foarte deschis despre schimbările din viaţa ei, chiar şi despre operaţia de micşorare de stomac pe care a suferit-o. Vedeta a mărturisit că este un pas foarte important pe care a decis să-l facă, dar l-a făcut strict din motive de sănătate. 

Mai jos găsiţi interviul cu Teo

Care îţi aminteşti să fi fost ultima ta dietă?

– Ultima a fost una hipocalorică. Aveam voie să mănânc 1.500 de calorii pe zi, ceea ce însemna să cântăresc orice produs înghiţeam. Încercam să mănânc cu zero grăsimi, adică brânză de vaci degresată, iaurt degresat, lapte degresat, şampanie fără şampanie, adică de-astea! Dar a funcţionat – cum funcţionează orice dietă de care te ţii, de altfel.

Teo Trandafir si-a micsorat stomacul strict din motive medicale! 

Cum arată farfuria ta acum, când îţi permiţi să porţi orice?

– Mică. Farfuria mea arată ca orice farfurie, doar că este în miniatură. Dacă cineva îşi pune în farfurie oricât îşi doreşte, eu îmi pun cât pot eu, dar acelaşi lucru. Dacă mă duc la restaurant cu patru prieteni, nu îmi comand mâncare, pentru că nu are rost. Eu din patru îmbucături m-am săturat! Şi-atunci mănânc foarte variat. Dacă unul şi-a luat peşte, unul şi-a luat porc, unul şi-a luat nu ştiu mai ce, iau de la fiecare câte ceva şi am rezolvat problema. În ultimul timp, am început să am o problemă cu carnea. Nu ştiu de ce, nu îmi propun să devin vegetariană cu niciun chip, dar aşa s-a nimerit, aşa că mă nânc legume câte vreau.

„Trebuia să ajung la o greutate stabilă ca să-mi pun o plasă în abdomen!”

– Ce crezi că ai câştigat după ce ai recurs la această intervenţie?

– Am câştigat sănătate, am câştigat faptul că mă pot mişca uşor, am câştigat arti culaţii zdravene, am câştigat un pan creas pus la adăpost. Am libertatea de a nu trebui să stau la masă niciodată, pentru că am câştigat timp, în felul acesta, şi o nouă categorie de admiratori.

– Ce a spus fiica ta despre schimbare? Ea a fost motivul pentru care ai decis să slăbeşti?

– Nici pomeneală! Fiică-mea nu a avut nicio legătură, ea mă iubeşte aşa cum sunt, plus că pentru ea nu a fost nicio schimbare – văzându-mă în fiecare zi, nu este ca şi cum m-ar fi văzut azi grasă, mâine slabă sau invers. Am făcut operaţia de micşorare pentru ca apoi să pot pune plasa pe un abdomen distrus. Pentru a instala plasa, trebuia să am o greutate stabilă. Ca să am greutate stabilă, a trebuit să fac această micşorare de stomac. Deci lucrurile sunt un pic mai complexe. Le-am explicat de un miliard de ori, dar nu mă înţelege nimeni. După Viena, când am avut cinci intervenţii, a trebuit „cârpită” zona respectivă, după ani, cu o plasă mare. Această plasă nu putea fi aplicată în cazul unei greutăţi fluctuante, şi atunci am micşorat stomacul pentru ca eu să rămân la o greutate, pe cât se poate, sta bilă. Deci am făcut-o din motive medicale, dar s-a dovedit a fi şi o chestie foarte bună.

„Am plecat din emisiune direct la spital!”

Faci schimb de haine cu fiica ta?

– Da, însemnând că ea poate să ia de la mine, pentru că acum se poartă haine mai lălâi şi ea poate să împrumute de la mine. Eu de la ea nu am cum, pentru că hainele ei sunt mult mai mici.

– Te-ai gândit de multe ori să faci pasul până la operaţia propriu-zisă?
– Nu. Nu m-am gândit nicio secundă. M-am dus imediat… Am vrut să o fac, nu l-am găsit pe profesorul Copăescu nicăieri, l-am tot căutat, l-am tot căutat. Şi de la Viena mi se spusese că este cel mai bun, dar, la un moment dat, a venit invitat în emisiune. Şi m-a întrebat dacă vreodată aş dori să…. M-a luat foarte pe după vişin, cum se spune. Am răspuns direct „Da!”, am plecat din emisiune la fel de direct şi m-am înfipt în chestia asta… După un set de analize, la prima vacanţă, asta însemnând 20 decembrie, eu am decolat din emi siune direct la spital.

„Nu am avut nicio durere!”

– Care au fost temerile tale după operaţie?

– Niciuna. N-am avut nicio temere. N-am avut nicio emoţie. N-am avut niciun stres. M-am dus acolo cu inima deschisă, cum s-a dus şi Nicoleta Voica, aşa cum a mers şi Raluca Bădulescu, cum s-a dus toată lumea. Ne-am supus fericite, ne-am întors şi mai fericite. N-ai emoţii dacă res pecţi ce ţi-a spus medicul. După aia nu ai voie decât apă, ceai neîndulcit, compot ne în dul cit şi cam atât. După vreo două săptă mâni, dacă îmi amintesc exact, ai voie să mănânci primele supe-creme. Dar dacă te ţii de treaba ta, nu ai niciun fel de te mere. N-am avut deloc dureri, nu am avut nicio neplăcere. Plus că echipa de medici de acolo este lângă tine tot timpul. Dacă, Doamne fereşte, ai zis „Auuu!”, sar cinci!

– Era în preajma Crăciunului când te-ai operat. De ce ai ales fix această perioadă, care pentru români e prilej de mese îmbelşugate?

– Pentru că aveam vacanţă.

„Creierul îţi cere mult, dar poţi să te saturi cu foarte puţin!”

– Cum ai trecut peste primele săp tămâni după operaţie, ce ai mâncat?

– În primele săptămâni am băut ce mi s-a spus că am voie. Totul este lichid în primele săptămâni, după care, încet, încet, introduci mâncarea solidă, pe măsură ce poţi. Totul este să o faci încet, treptat, trebuie să fii atent la tine şi să nu exagerezi. Deşi creierul îţi cere mult, tu poţi să mănânci puţin şi te saturi cu foarte puţin.

– Mai ai şi alte intervenţii chirur gicale, poate de ordin estetic, care au venit la pachet cu cea de micşorare a stomacului?

– Nu. Încă nu. Am suferit foarte multe anestezice de-a lungul vieţii şi mă gândesc că, la un moment dat, trebuie să mă opresc din chestia asta, a conchis vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×