FOTO ŞOC! Transformare INCREDIBILĂ! Teo Trandafir A SLĂBIT DRAMATIC! Aşa era atunci, acum arată ULUITOR

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/02/2015, 13:48
FOTO ŞOC! Transformare INCREDIBILĂ! Teo Trandafir A SLĂBIT DRAMATIC! Aşa era atunci, acum arată ULUITOR GALERIE FOTO

Vedeta TV Teo Trandafir a slăbit 35 de kilograme şi este din ce în ce mai preocupată de felul în care arată. Vedeta Kanal D şi-a mai luat un job part time şi este profesoară de educaţie, stil şi imagine la o academie de beauty, unde ţine cursuri elevelor care vor să performeze în industria frumuseţii. (vezi cum arata acum in galeria foto – click pe poze)

Teo Trandafir şi Maria Păuna, specialist în make up şi microdermopigmantare, s-au asociat şi predau cursuri de frumuseţe tinerelor care pun preţ pe imaginea lor, dar şi celor care doresc să se iniţieze într-o profesie de viitor.

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

Fie că vorbim despre stil de viaţă, respect, frumuseţe, ambiţii, independenţă, cele două femei puternice îşi doresc să schimbe mentalităţi, să schimbe vieţi, să ajute.

„Am început colaborarea cu Teo Trandafir în 2004. De atunci mă ocup de imaginea ei şi ori de câte ori are nevoie de un sfat avizat mă întreabă. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul meu. Ştiu fiind faptul că Teo Trandafir se dedică în ultima perioadă educaţiei, am zis că ar fi persoana potrivită pe care să o rog să mă ajute în demersul pornit de mine acum ceva timp. Prin Academia „Maria Păuna” tocmai asta îmi doresc, să educ şi să schimb vieţi în bine. Am deschis şi prima şcoală online de make-up. Şi apoi, de câte ori mi-e greu mă gandesc la femeile puternice care au reuşit prin forţe proprii, care s-au inventat şi reinventat de un milion de ori până acum şi care au scris istorie în domeniile lor reinventând meseria pe care o practica !

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Teo Trandafir este muza mea! Este femeia care râde cu mine şi plange cu mine ori de câte ori Dumnezeu face în asa fel să fim împreuna! Alături de Teo, în şcoală mai am şi un psiholog de serviciu, angajat permanent la Academiei, fără de care nici o altă şcoală pe meserii în lumea asta nu cred ca ar putea funcţiona! Nu este glumă şi nu este fiţă. Atunci când începi ceva serios care necesită concentrare, devotament, sacrificiu, pe măsura avansării timpului optimismul scade şi intervine stresul, oboseala, iar procentul de abandon poate apărea” explică Maria Păuna.

SCENE SOCANTE!!! BATAIE IN ARESTUL LUI GIGI BECALI!!! GREUL DIN FOTBAL A LOVIT!!!

Şi cum primele fete care au urmat cursurile sunt deja absolvente, Teo a ţinut să fie prezentă la festivitatea de acordare a dimplomelor, dar nu a ratat ocazia de a le mai da câteva sfaturi.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×