Temperaturile SCAD semnificativ şi sunt aşteptate PRECIPITAŢII

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/08/2015, 00:05
Temperaturile SCAD semnificativ şi sunt aşteptate PRECIPITAŢII

În următoarele zile vremea va schimba foaia. De luni sunt aşteptate precipitaţii însoţite de frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. De asemenea, temperaturile vor scădea semnificativ.

Duminică, vremea se va menţine cãlduroasã, canicularã în vestul, sudul şi local în centrul ţãrii. Cerul va fi variabil, dar începând de dupã-amiazã şi pe parcursul nopţii vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în zonele montane, dar local şi în celelalte regiuni, exceptând sud-estul teritoriului. Izolat, cantitãţile de apã vor depãşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor, când pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29…30 de grade pe litoral şi 38 de grade în Lunca Dunãrii. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi, în Câmpia Românã şi Câmpia de Vest şi pe arii restrânse în rest.

În Bucureşti, vremea se va menţine canicularã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârşitul intervalului, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 36…37 de grade.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Luni, valorile termice vor scãdea semnificativ faţã de zilele anterioare la scara întregii ţãri, vremea urmând sã rãmânã calduroasã doar în partea de sud-est a teritoriului. Temporar înnorãrile se vor accentua şi treptat aria ploilor se va extinde, cuprinzând toate regiunile. Vor fi mai ales averse, însoţite de frecvente descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel cã pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in vestul si nordul Olteniei şi 34 de grade in Baragan si vestul Dobrogei.

În Bucureşti, vremea va fi instabilã, iar valorile diurne vor marca o scãdere faţã de ziua anterioarã. Cerul va fi noros şi temporar, atât ziua cât şi în cursul nopţii, se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Marţi, vremea va fi instabilã, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor continua sã scadã, astfel cã maximele vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 28 de grade (18….19 grade in centrul Moldovei si 30 de grade in Lunca Dunarii). Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zona de munte şi în regiunile din jumãtatea nordicã şi pe arii mai restrânse în cele sudice. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã.

În Bucureşti, vremea va fi instabilã, iar valorile termice diurne vor continua sã scadã faţã de ziua anterioarã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Miercuri, vremea va fi instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în vestul şi sudul ţãrii, dar şi în zona de munte şi local în rest. Vântul va avea intensificari în sud-est şi de scurtã duratã în timpul ploilor. Izolat vor mai fi cantitaţi de apa însemnate şi condiţii de grindinã. Temperatura aerului va continua sã scadã, astfel ca maximele vor fi cuprinse între 17…18 grade in estul si sud-estul Transilvaniei, sudul Moldovei si centrul Munteniei si cel mult 27…28 de grade, dar izolat, in Banat. Dupa aceea, temperatura va avea o creştere uşoarã şi treptatã, pana la valori ce se vor apropia de cele normale specifice perioadei, cuprinse in general intre 21 si 26 de grade (21 in dealurile Moldovei; 26 de grade in Maramures). Probabilitatea de ploaie va fi mai mare la munte şi în sud-vest.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×