Televiziunea SMART TV a lui Adrian Sârbu a primit licență. Ce conține grila de programe

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 12:25
Televiziunea SMART TV a lui Adrian Sârbu a primit licență. Ce conține grila de programe
SMART TV, postul lui Adrian Sârbu, se va lansa la finalul acestui an. Sursa foto: PSNews

Adrian Sârbu revine pe piața televiziunilor din România cu un nou proiect: SMART TV. Televiziunea cooptează jurnaliști consacrați din presa românească printre care Marius Tucă și Ion Cristoiu. Postul de televiziune al fostului patron PRO TV a primit deja licența și și-a anunțat grila de programe, notează paginademedia.ro.

SMART TV a lui Sârbu, licență de la DNA

Postul de televiziune va avea producții proprii, în special talk-show-uri și știri. Printre emisiunile anunțate deja în grilă se numără „Vrum, vrum”, „Spune-mi, doctore” și „Te crezi smart?”. Cel din urmă show este un concurs realizat de cei care au făcut „Știi și câștigi”, deci o competiție de cultură generală la care concurenții pot câștiga bani frumoși.

Televiziunea se va lansa la finalul acestui an, după cum a promis omul de afaceri Adrian Sârbu, care speră ca noul post de televiziune să se impună rapid pe piața media cu formatele originale pe care le promite. Ion Cristoiu va fi prezent în acest nou proiect cu emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, rubrică deja existentă pe platforma de știri și analize Gândul, care face parte din trustul condus de Sârbu.

Grila cu care se lansează SMART TV
Așa arată grila SMART TV. Sursa foto: paginademedia.ro

2,1 milioane de euro de investiții pentru producțiile proprii. Ce emisiuni se vor difuza

Televiziunea pornește cu un buget de investiții de 2,1 milioane de euro, iar în funcție de audiență și publicitate, profiturile ar putea crește investițiile, în timp. Știrile zilei vor fi difuzate aproape oră de oră, timp de 5 minute, iar principalul jurnal al zilei va fi difuzat la ora 19, pe același tronson cu jurnalele posturilor generaliste de televiziune.

Cele mai multe producții ale televiziunii se vor nume ca postul: „Planeta Smart”, „Smart Morning”, „Smartopolis” sau „Smart Talk”. Televiziunea lui Sârbu va fi disponibilă atât în format normal cât și în format HD. Din grila de programe va face parte și emisiunea „Comedy Mall”, o producție tip pamflet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×