Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora, din 15 aprilie 2019

Silviu Ghering    Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 11:41
Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora, din 15 aprilie 2019 GALERIE FOTO
Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora, din 15 aprilie 2019

Vești proaste pentru abonații Telekom România! Compania va scumpi abonamentele, urmând ca prețurile să se majoreze chiar de luna viitoare, mai exact din 15 aprilie 2019. Sunt vizați atât clienții obișnuiți, cât și societățile comerciale.

Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora de luna viitoare

Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA)”, a anunțat compania de telecomunicații.

Telekom România a explicat și motivul scumpirilor care vor intra în vigoare pe 15 aprilie 2019. „Ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul fix și mobil. Chiar și în aceste condiții, clienții noștri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive”. a precizat Telekom România.

Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora, din 15 aprilie 2019
Telekom România va scumpi abonamentele! Cu cât se vor majora, din 15 aprilie 2019

Taxă pe cifra de afaceri a operatorilor de telecomunicații

„Creșterea costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații” se referă la prevederile controversatei OUG 114. Astfel, așa-numita ordonanță a lăcomiei introduce o taxă de 3% din cifra de afaceri a operatorilor de telecomunicații din România, măsură ce a determinat și o altă companie să mărească prețul pentru serviciile oferite.

Este vorba de RCS & RDS, care a majorat tarifele de la 1 martie 2019. S-au scumpit Digi TV cablu analogic (26 de lei), Digi TV cablu digital a fost majorat la 30 de lei, iar digital special a ajuns 31 de lei. De asemenea, s-au scumpit serviciile de internet, dar și abonamentele pentru mobil.

„Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, a precizat RCS & RDS, într-un comunicat de presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×