OFICIAL! LOVITURĂ pentru toţi ROMÂNII CARE AU TELEFOANE! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/10/2015, 20:15
OFICIAL! LOVITURĂ pentru toţi ROMÂNII CARE AU TELEFOANE! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Big Brother, care va permite furnizorilor de comunicaţii electronice să stocheze informaţii cu caracter personal despre abonaţi.

Administraţia Prezindenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Big Brother, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

ULTIMA ORA! DE AZI, S-AU SCUMPIT TIGARILE!!! VEZI LISTA NOILOR PRETURI!!!

Proiectul de lege, asumat de liderii partidelor parlamentare, prevede că datele de trafic referitoare la abonaţi şi utilizatori, prelucrate şi stocate de către furnizorul unei reţele publice de comunicaţii electronice sau de către furnizorul unui serviciu de comunicaţii electronice destinat publicului vor fi şterse sau transformate în date anonime atunci când nu mai sunt necesare la transmiterea unei comunicări, dar nu mai târziu de trei ani de la data efectuării comunicării.

O MAI ŞTIŢI PE MĂICUŢA CARE A NĂSCUT GEMENE? S-A TRANSFORMAT TOTAL! CÎT DE MARI AU CRESCUT FETELE!

Potrivit legii, prelucrarea datelor de trafic, în scopul stabilirii obligaţiilor contractuale ce privesc abonaţii serviciilor de comunicaţii cu plata în avans va fi permisă până la 3 ani de la data efectuării comunicării. Accesarea datelor se va putea face într-un cadru precis delimitat, de către instanţa de judecată sau cu autorizarea prealabilă a judecătorului, precizează Mediafax.

Asta e NUNTA ANULUI! Ea e fina lui Gigi Becali!!! Ramai uluit si cine e mirele! Ea a pozat in PlayBoy şi arată fenomenal. GALERIE FOTO INCENDIARA!!!

Legea mai stabileşte că atunci când sunt transmise în format electronic, solicitările şi răspunsurile trebuie să aibă semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat, pentru asigurarea integrităţii datelor.

ANDREEA ESCA, CU SANII LA VEDERE!!! DECOLTEUL MULT PREA GENEROS I-A JUCAT FESTE!! S-A VAZUT TOT!!!!

Cea mai importantă şi contestată prevedere stabilieşte că, la solicitarea instanţelor de judecată sau la solicitarea organelor de urmărire penală ori a organelor de stat cu atribuţii în domeniul apărării şi al securităţii naţionale, cu autorizarea prealabilă a judecătorului stabilit potrivit legii, furnizorii de reţele publice de comunicaţii de reţele electronice destinate publicului pun la dispoziţia acestora, de îndată, dar nu mai târziu de 48 de ore, datele de trafic, datele de identificare a echipamentului şi datele de localizare, în conformitate cu prevederile referitoare la protecţia informaţiilor cu caracter personal.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! MIHAELA RĂDULESCU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE EA! SE VEDE CLAR! IMAGINILE SÎNT VIRALE!

Din 2009 au fost promovate mai multe variante ale legii privind datele personale -aşa-numita Legea Big Brother, dar au fost respinse de Curtea Constituţională (CC) pe motiv că încalcă drepturile şi libertăţile individului.

Fostul şef al SRI Liviu Maior a demisionat în ianuarie, susţinând ulterior că motivul demisiei sale a fost respingerea legilor Big Brother de către CC.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×