Teatrul românesc, din nou în doliu. A murit actorul Paul Talaşman

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 12:37
Teatrul românesc, din nou în doliu. A murit actorul Paul Talaşman
A murit actorul Paul Talaşman. Sursa foto: nikonisti.ro

Teatrul din România este din nou în doliu, după ce cunoscutul actor Paul Talaşman a murit la vârsta de 68 de ani! Anunţul trecerii în neființă a cunoscutului actor a fost făcut în această dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook a teatrului de Revistă Constantin Tănase.

A murit actorul Paul Talaşman

”Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”.

UNITER a anunţat că, trupul neînsufleţit al actorului va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, luni, 17 februarie, începând cu orele 11:00.

Trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

„UNITER își exprimă regretul pentru plecarea dintre noi a actorului Paul Talașman, artist al Teatrului de Revista „Constantin Tănase”. Trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, azi 17.02.2020 începând cu orele 11.00. Dumnezeu să-l ierte”.

Marele actor s-a născut pe data de 12 iunie 1952 şi a făcut furori în anii ’90 cu rolurile pe care le interpreta la teatrul Dramatic din Baia Mare.

Actorul îşi amintea întotdeauna cu drag de vremurile tinereţii, dar şi de probemele pe care le-a întâlnit în cariera sa, mai ales pe vremea comunismului, când nu putea ajunge și la românii din Ucraina.

”Eram actor în  Baia Mare, la Teatrul Dramatic și nu puteam merge în turneu la Ivano-Frankvisc, în Ucraina românescă, să joc pentru românii de peste Tisa  (unde toți „plânsu-mi-s-au”); eram iubitor de public, aveam revistă de top în acest Teatru, secție de Revistă, alături de care am făcut carieră în cel mai frumos mod posibil”, declara actorul cu ceva timp în urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×