Taxă pentru conţinutul Youtube! Cît va trebui să plăteşti

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/03/2015, 10:48
Taxă pentru conţinutul Youtube! Cît va trebui să plăteşti

În încercarea de a mai obţine nişte bani de la internauţi, cei de la Google ar putea introduce pe YouTube un sistem de abonamente contra cost.

Nu au trecut decât câteva luni de la lansarea popularului serviciu YouTube Music Key. Acesta din urmă costă 8 dolari pe lună şi vă permite să urmăriţi clipuri muzicale pe YouTube fără reclame şi include accesul la bogata librărie de muzică din spatele Google Play Music. Pentru că s-ar putea să fi înregistrat un succes cu respectiva lansare, compania Google se pare că lucrează la un sistem de abonamente şi pentru accesarea altor clipuri populare pe care le puteţi găsi pe YouTube.

Aparent, noul tip de abonamente va viza aproape exclusiv clipurile originale pe care creatorii de conţinut le urcă în mod regulat pe YouTube.

Zvonul a fost declanşat de un comentariu la un articol de pe Variety. În acel context, un individ a afirmat că YouTube ,,explorează perspectiva lansării propriului serviciu VOD – Video On Demand contra cost”.

Respectiva persoană s-a recomandat ca fiind un director de companie ce colaborează cu YouTube pentru a produce clipuri video. Astfel, dacă veţi deveni plătitori de abonament, veţi scăpa de reclame în timpul vizionării clipurilor incluse în program.

Mai multe pe playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×