Tavan prăbușit peste elevi într-un liceu din Buzău!

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 14:01
Tavan prăbușit peste elevi într-un liceu din Buzău! GALERIE FOTO
Tavan prăbuși peste elevi într-un liceu din Buzău!

Elevii unei clase de-a XII-a din Buzău au trăit momente de groază în timp ce erau în timpul orelor. Tavanul s-a prăbușit peste ei, iar două adolescente au fost rănite de bucățile care s-au desprins. Colegii lor, dar și profesoara care era în sala de clasă au fost evacuați. Câțiva dintre liceeni au povestit că înainte de incident s-a auzit cum se crapă efectiv tavanul. Rănile victimelor nu le pun viața în pericol și nici nu a fost nevoie de intervenția celor de la ambulanță.

Potrivit unui oficial al unității de învățământ, incidentul s-ar fi produs din cauza unui videoproiector.

Tavan prăbușit peste elevi într-un liceu din Buzău

Clipele de teroare au avut loc în jurul orei 09:00, în timp ce elevii de clasa a XII-a dădeau teza la Geografie. Câțiva dintre adolescenții de la Liceul Tehnologic Meserii și Servicii au povestit cum, în liniștea apăsătoare s-au auzit zgomotele puternice din tavan.

“S-a întâmplat într-una din sălile de clasă. A căzut tavanul fals. Sălile sunt foarte înalte și de aceea există tavanul fals. Acum două luni, cei de la Liceul Tehnologic Costin Nenițescu, căci ei au fost mutați la noi, și-au montat un videoproiector, iar acum, probabil, a cedat din cauza greutății. Copiii erau în clasă dar nimeni nu a fost rănit”, a spus Aurica Neacșu, directoarea Liceului Tehnologic Meserii și Servicii din Buzău, titrează Mediafax.

Câțiva dintre adolescenți nu au avut timp de reacție, iar plăcile din polistiren și o parte din structură s-au prăbușit peste bănci. Două eleve au fost rănite ușor.

Așa arăta sala de curs după ce s-a prăbușit tavanul fals. Sursa foto: reporterbuzoian.ro

“A căzut un tavan într-o sală de clasă care este în patrimoniul liceului «Costin Nenițescu». După cum știți, aici suntem două școli; Consiliu Local a dat hotărâre pentru ca ei să preia o parte din clădire, iar tavanul a căzut pe zona de la «Costin Nenițescu». Nu pot să dau eu declarații. Cert este că doamna director (n.r.: Narcisa Dașu) a adus niște videoproiectoare și probabil că cei care le-au montat nu au fost atenți, fiindcă acolo aveam un tavan fals”, a declarat un reprezentant al unității de învățământ, potrivit  reporterbuzoian.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×